­ Instructeur worden? Meld je aan voor 14 januari - KNHS

Instructeur worden? Meld je aan voor 14 januari

Geplaatst op 07 januari 2019

Ben je dol op de paardensport en wil je graag jouw kennis overdragen en combinaties zien groeien? Dan is de KNHS-instructeursopleiding echt iets voor jou. Binnenkort gaan er weer verschillende opleidingen van start en er is nog plek! Inschrijven kan nog tot 14 januari.

Je kunt je nog aanmelden voor de volgende opleidingen:

Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven voor een opleiding, dan kan dat via Mijn KNHS. We hopen dat je we je straks welkom mogen heten en dat jij ons helpt om de paardensport nóg leuker te maken!

Over de instructeursopleidingen 

Een goede instructeur worden gaat gepaard met heel veel ervaring opdoen. Daarom is de KNHS-opleiding tot instructeur in 2018 in een nieuw jasje gestoken. Waar je voorheen nog kon instromen op niveau 4, moet iedereen vanaf nu weer beginnen bij het begin. Dit wil zeggen dat iedereen die instructeur wil worden begint bij de opleiding Aspirant-instructeur (niveau 2). Wanneer je hiervoor slaagt met een ′7′ voor zowel het rijden van een paard als het lesgeven kan je doorstromen naar de opleiding Instructeur basissport (niveau 3). Als je dan verder wilt groeien en combinaties echt wilt helpen met de wedstrijdsport, kun je doorstromen naar de opleiding Instructeur wedstrijdsport (niveau 4). Om met deze opleiding te mogen beginnen moet je ook weer de opleiding Instructeur basissport met een ′7′ voor zowel het rijden van een paard als het lesgeven hebben afgesloten. Ben je na de opleiding Instructeur wedstrijdsport nog niet uitgeleerd en heb je deze opleiding wederom afgesloten met een ′7′ voor zowel het rijden van een paard als het lesgeven? Dan kun je verder gaan met de opleiding tot Trainer. Bekijk hier wat er precies allemaal veranderd is. 

Hier vind je de opleidingsbrochure met daarin alle informatie over de verschillende opleidingen. 

Categorie: instructeursopleiding

Ander Nieuws

  • Start Instructeursopleidingen dit najaar
    Start Instructeursopleidingen dit najaar
  • KNHS Instructeursopleidingen: start nieuwe opleidingsseizoen 2021/2022
    KNHS Instructeursopleidingen: start nieuwe opleidingsseizoen 2021/2022
  • Volg een verkorte opleiding Aspirant Instructeur in Limburg
    Volg een verkorte opleiding Aspirant Instructeur in Limburg