­ Jong KNHS Zuid Holland: Horse Experience op zondag 7 juli - KNHS

Jong KNHS Zuid Holland: Horse Experience op zondag 7 juli

Geplaatst op 25 maart 2019

Jong KNHS Zuid-Holland organiseert op zondag 7 juli 2019, bij 'De Develruiters' in Heerjansdam de Jong KNHS Horse Experience, hét evenement voor de jeugdige paardensportliefhebber. Ook vindt tijdens de Jong KNHS Horse Experience de finale plaats van de Jong KNHS Zuid-Holland competitie die volgende week van start gaat.

Met als thema 'plezier in de paardensport' en met ondersteuning van sponsors heeft het bestuur van Jong KNHS Zuid-Holland een afwisselend programma samengesteld dat voor elke (aanstaande) paardenliefhebber de moeite waard is. De gehele dag vinden er shows en demonstraties plaats, waaronder de 'Cross Challenge', een geheel nieuwe discipline waarbij paardrijden weer stoer is en zich vooral richt op jongens in de paardensport. Er vindt een Meet & Greet plaats met één van de bekendste amazones van Zuid-Holland en er zijn vele stands om de hele dag te winkelen. Tijdens de finale van de Jong KNHS Zuid-Holland competitie komen de 50 beste deelnemers aan de start, die o.a.  een 'kur op muziek' in de klasse ZZ-licht rijden. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via de website: https://www.ticketkantoor.nl/shop/jongknhs2019

Voor meer informatie over het programma volg de facebookpagina van het Jong KNHS Zuid-Holland.

Voor deze editie van de Zuid-Holland Horse Experience is een leuk, afwisselend programma samengesteld met als een van de hoogtepunten de ontknoping van de eerste Jong KNHS Zuid-Holland competitie. De dag is speciaal gericht op de jeugd, maar elke paardenliefhebber is welkom.

Over Jong KNHS Zuid-Holland
Het Jong KNHS Zuid-Holland is een actief jeugd bestuur, dat opkomt voor de belangen van de jeugd binnen de paardensport in Zuid-Holland. Het bestuur wil samen beleid te formuleren, activiteiten organiseren, maar vooral ook door kennis op bepaalde gebieden bundelen en delen en zo de jonge leden met elkaar verbinden. Jong KNHS moet een voedingsbodem zijn voor alles wat er bij jonge ruiters in de regio Zuid-Holland leeft.

Bron: KNHS regio Zuid Holland

Categorie: Regio Zuid-Holland, Jong KNHS, regio

Ander Nieuws

  • Kom naar de KNHS Talentendag op 2 september
    Kom naar de KNHS Talentendag op 2 september
  • KNHS Instructie: Zijgangen verbeteren het gaan van je paard
    KNHS Instructie: Zijgangen verbeteren het gaan van je paard
  • KNHS Instructeursopleidingen: Theorie en tips in videolessen
    KNHS Instructeursopleidingen: Theorie en tips in videolessen