­ Kaartverkoop Indoor Brabant start op 1 december! - KNHS

Kaartverkoop Indoor Brabant start op 1 december!

Geplaatst op 26 november 2019

De kaartverkoop van The Dutch Masters-Indoor Brabant gaat op 1 december officieel van start. The Dutch Masters wordt gehouden van 12 t/m 15 maart en belooft weer een geweldig evenement te worden met ongeëvenaarde sport, entertainment en heel veel gezelligheid.

Sportieve hoogtepunten
Op donderdagavond openen de internationale top dressuurruiters en -amazones het evenement met de FEI Dressage World Cup Grand Prix waarna zij op zaterdagmiddag in de ring zullen terugkeren om de nodige wereldbekerpunten te scoren in de FEI Dressage World Cup Freestyle. Zaterdagavond staat de Brabanthal weer op zijn kop wanneer het publiek weer op de banken staat tijdens de Van Schijndel Indoor Derby. Absoluut hoogtepunt is de Rolex Grand Prix op zondagmiddag, die vorig jaar op spectaculaire wijze werd gewonnen door de Zweed Henrik von Eckermann.

Variatie
Naast deze sportieve hoogtepunten is er een groot aanbod aan spring- en dressuurwedstrijden voor U25 combinaties, ponyruiters en nationale talenten aangevuld met para-dressuur en natuurlijk bixie op zondagochtend.

Het volledige programma vind je hier.

Bestel je kaarten op tijd op de website en mis niets van deze 53e editie van de The Dutch Masters! www.thedutchmasters.com

Ander Nieuws

  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
  • Kom je werken bij de KNHS?
    Kom je werken bij de KNHS?
  • Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag
    Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag