­ Kaartverkoop Longines FEI EK Rotterdam 2019 van start - KNHS

Kaartverkoop Longines FEI EK Rotterdam 2019 van start

Geplaatst op 10 april 2019 in Dressuur & Para , Springen

Vanaf vandaag zijn de kaarten voor de Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur 2019 die van 19 t/m 25 augustus in Rotterdam plaatsvinden te bestellen via www.rotterdam2019.com. Als KNHS-lid profiteer je in april en mei van 50% korting op de EK-kaarten voor maandag, dinsdag en zaterdagochtend. Voor de woensdag ontvang je 25% korting per kaart.

Sportliefhebbers kunnen online kaarten voor hun favoriete hippische discipline (springen of dressuur) bestellen en krijgen bij combi-tickets of passe-partouts aantrekkelijke kortingen. De indeling van het evenemententerrein wordt anders dan bezoekers bij een gebruikelijk CHIO Rotterdam gewend zijn. Met de organisatie van drie EK’s is er meer ruimte nodig voor de topsport. Het terrein is daarom uitgebreid met de Boulevard langs de Kralingse Plas, waar je een schitterend uitzicht hebt op de skyline van Rotterdam. Hier komen de stands, foodtrucks, side-events, kinderactiviteiten en een dagelijks afwisselend entertainment programma. Het bruist iedere dag van de activiteiten. Wie een kaartje koopt voor de sport heeft ook toegang tot de Boulevard. 

Er zijn geen aparte kaarten te koop voor het Para-Dressuur stadion. Een toegangskaart voor het Rotterdam Stadion of de Boulevard geeft ook toegang tot het Para-Dressuur Stadion. Daarbij geldt wel: kom op tijd want vol=vol.

Kaartverkoop aan de kassa tijdens het evenement is mogelijk als er nog kaarten zijn. Het is mogelijk dat het uitverkocht is, dus het is verstandig de website goed in de gaten te houden. Online kaarten kopen is makkelijk, veilig, snel en goedkoper.

"Paardensportliefhebbers hebben ons de afgelopen maanden massaal laten merken dat ze graag verzekerd zijn van een mooie plek tijdens de komende EK’s in Rotterdam”, zegt directeur Fred Rozendaal. "Zij doen er goed aan om niet te lang te wachten met het bestellen van hun kaarten. De belangstelling voor de EK's is nu al flink.”  

Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website van de Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur Rotterdam 2019, www.rotterdam2019.com.

KNHS Ledenvoordeel
Als KNHS-lid profiteer je in april en mei van 50% korting op de EK-kaarten voor maandag, dinsdag en zaterdagochtend. Voor de woensdag ontvang je 25% korting per kaart. Gebruik hiervoor de kortingscode KNHSLedenvoordeel. Klik hier om kaarten te bestellen.

Foto: Arnd.nl

Categorie: EK Rotterdam 2019, ledenvoordeel

Ander Nieuws

  • KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
    KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
  • Programma NK Dressuur 2023 bekend
    Programma NK Dressuur 2023 bekend
  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna