­ Kaartverkoop NK Dressuur Gelderland van start - KNHS

Kaartverkoop NK Dressuur Gelderland van start

Geplaatst op 06 maart 2019 in Dressuur & Para

De strijd om de nationale titels tussen de beste dressuurruiters en -amazones van Nederland barst binnenkort weer los. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2019 strijden de beste vaderlandse combinaties om de titels op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Geniet van absolute topsport en koop nu uw kaarten.

Op vrijdag staat de Grand Prix op het programma in de hoofdpiste, als ook de eerste onderdelen van de Young Riders, Para-dressuur en U25. In piste 2 rijden de combinaties in de klasse Children, Junioren, Lichte Tour en het ZZ-Zwaar hun eerste onderdeel. De zaterdag staat in het teken van de kleine finales, met als hoogtepunt de Grand Prix Special. Ook de Kür op Muziek van het ZZ-Zwaar, de Junioren en de Lichte Tour wordt dan verreden. Op zondag staat de Kür op Muziek op het programma voor de Para Dressuur, Young Riders, U25 en Grand Prix.

Naast de vertrouwde rubrieken is het NK Dressuur Gelderland dit jaar ook gastheer voor de beste pony’s van Nederland. De combinaties rijden onder toezicht van hun nieuwe bondscoach Imke Schellekens-Bartels een observatiewedstrijd. De bekende Team Challenge staat ook dit jaar weer op het programma, net als de Friese paarden die opnieuw een groots entree zullen maken. Kortom, de voorbereidingen zijn in volle gang en beloven veel goeds, voor jong én oud!

Kaartverkoop
In de voorverkoop zijn de tickets € 2,- goedkoper dan aan de kassa, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Je koopt al een kaartje vanaf € 8,-, een passe-partout voor alle dagen, inclusief parkeerkaart, heb je al voor € 33,-. Dit jaar is het wederom mogelijke om vaste zitplaatsen te reserveren. Daarnaast kun je als je een zitplaats reserveert, een drankje halen aan de bar zonder dat je stoel door iemand anders wordt ingenomen. De prijs van de zitplaatsen is exclusief de drankjes aan de bar. Kosten hiervoor bedragen op vrijdag € 18,-, zaterdag € 22,- en zondag € 26,-.

Kijk voor meer informatie, het programma en kaartverkoop op www.nk-dressuur.nl

Bron: persbericht NK Dressuur

Foto podium NK senioren 2018 door Hippofoto 
 

Categorie: NK Dressuur, kaartverkoop

Ander Nieuws

  • Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
    Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
  • “Mijn ambities liggen nog wel in de sport”
    “Mijn ambities liggen nog wel in de sport”
  • Deelnemers internationale wedstrijden 13 t/m 19 september 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 13 t/m 19 september 2021