­ KNHS Ledenvoordeel: Korting WK Jonge Dressuurpaarden - KNHS

KNHS Ledenvoordeel: Korting WK Jonge Dressuurpaarden

Geplaatst op 19 maart 2019

Bezoek van 1 t/m 4 augustus het WK Jonge Dressuurpaarden, waar ’s werelds beste dressuurbeloften in verschillende leeftijdscategorieën strijden om de hoogste eer!

Het FEI Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo is een internationaal kampioenschap voor vijf-, zes- en zevenjarige dressuurpaarden, maar het vier dagen durende programma biedt ook diverse andere fraaie rubrieken. Zo strijden 8 t/m 10-jarige dressuurpaarden om de winst in de internationale Zware Tour-rubriek Presented by Helgstrand Dressage, waarbij de top 10 het op zondag tegen elkaar opneemt in de Kür op muziek. Daarnaast is het genieten van de vierjarige dressuurbeloften in de Sport Pro Horses Prize.

Ook dit jaar bieden wij je de mogelijkheid om genummerde zitplaatsen te bestellen. Kies hiervoor zitplaatsen op de hoofdtribune (lange zijde). Verzeker jezelf van een plek en bestel nu jouw tickets!

Met korting naar het WK (tot 31 juli)
Ben je lid van de KNHS of het KWPN? Dan krijg je in de voorverkoop € 5,- korting op tickets!

Donderdag en vrijdag betaal je €15,50 i.p.v. €20,50 p.p. voor ongenummerde zitplaatsen en €17,50 i.p.v. €22,50 voor genummerde zitplaatsen. Zaterdag en zondag €23,- i.p.v. €28,- p.p. voor ongenummerde zitplaatsen en € 25,- i.p.v. €30,- voor genummerde zitplaatsen.*

KNHS- en KWPN-leden ontvangen €15,- korting in de voorverkoop op het passe partout. Ook ontvang je in de voorverkoop €5,- euro korting op een Collector Ticket: dit zijn speciaal gedrukte tickets waarmee je een extra leuk aandenken hebt aan je WK-bezoek!

Bij de keuze voor het soort ticket kies je voor de ‘Leden KWPN en KNHS’-tickets. Als je hierop klikt krijg je de mogelijkheid om een code in te voeren: vul hier je KNHS relatienummer in. Je ziet hierna direct de nieuwe prijs met korting in beeld.

NB: De kortingen zijn uitsluitend gegeven in de voorverkoop t/m woensdag 31 juli. Na deze datum kun je géén gebruik meer maken van het lidmaatschapsvoordeel.​

* De hier genoemde bedragen wijken iets af van de bedragen die je ziet in de ticketshop, hier zitten namelijk de servicekosten al in verwerkt.

Tot ziens in Ermelo!

Bestel jouw tickets

Ga naar de website van het WK Jonge Dressuurpaarden 

Foto: Dirk Caremans

Ander Nieuws

  • Corona-update: Lichte verruiming maatregelen, buitensporten in groepen van vier toegestaan voor volwassenen vanaf 27 jaar
    Corona-update: Lichte verruiming maatregelen, buitensporten in groepen van vier toegestaan voor volwassenen vanaf 27 jaar
  • Coronavirus en paardensport
    Coronavirus en paardensport
  • Online PaardenPodium Samenwerken met vertrouwen *Video*
    Online PaardenPodium Samenwerken met vertrouwen *Video*