­ KNHS tijdens Horse Event - KNHS

KNHS tijdens Horse Event

Geplaatst op 27 augustus 2019

Horse Event verwelkomt op 13, 14 en 15 september meer dan 100 toptrainers en -ruiters uit diverse continenten. Het uitgebreide educatieve programma met 300 clinics, shows en lezingen biedt voor ieder wat wils.

 

KNHS volop aanwezig tijdens Horse Event
Net als voorgaande jaren zijn we ook dit jaar weer van de partij. Je kunt ons vinden op de volgende locaties:

- Wil je instructeur of official worden? Loop dan even langs de KNHS Opleidingen stand. Onze collega's beantwoorden hier al je vragen. Doe meteen mee aan onze leuke prijsvraag. Wie weet win jij het boekenpakket.
- De jonge bezoekers zijn van harte welkom in onze Bixiestand, een heerlijke loungeplek waar je even kunt bijkomen van de drukte en lekker een paardenfilmpje kunt kijken. En oh ja, we hebben natuurlijk ook weer hele leuke en betaalbare Bixiegadgets. 
- Shopliefhebbers zijn van harte welkom in onze KNHS fanshop. Hier shop je, uiteraard met ledenkorting, onze oranje fankleding. 
- Ondernemers kunnen terecht in  onze 'FNRS KNHS partners in paardrijden-stand' voor een heerlijk, vers gezet bakje koffie.
- Op zaterdag organiseren we de spannende finale van de Zitcompetitie. Kom jij de deelnemers aanmoedigen in de Ondernemers Piste?
- Op zondag organiseren we het KNHS instructeurscongres met een dijk van een programma. Eén van de sprekers is niemand minder dan gedragsbioloog Jan van Hooff die vertelt wat we kunnen leren van dieren over opvoeden, leertheorie, consequent zijn en vertrouwen. Een must-see voor instructeurs! Meervoudig Olympisch en wereldkampioene Marianne Timmer komt vertellen over haar rijke ervaring als sporter, trainer en coach. Verdere sprekers zijn Monique van Hall, Barbara Wielders, Tineke Bartels. Het KNHS instructeurscongres is voor iedereen toegankelijk, KNHS-instructeurs met een licentie hebben een streepje voor en krijgen 50% korting. Tickets bestel je hier.

30% korting op tickets voor KNHS-leden
Als KNHS-lid bezoek je Horse Event met 30% korting! Het evenement was vorig jaar helemaal uitverkocht. Bestel dus snel je kaarten!

Horse Event goes international
De Australische westernruiter/trainer Warwick Schiller neemt bezoekers mee in de wereld van ‘Horsemanship’. De Fransman Vincent Liberator, bekend van Appassionata, geeft een spectaculaire vrijheidsdressuurshow. De Colombiaan Rodrigo Laserna, opgeleid bij de Royal Andalusian School of Equestrian Art in Spanje, geeft een clinic over ‘grondwerk’. Een ander hoogtepunt wordt de clinic van dressuurtopper Daniel Bachmann Andersen (foto). De Deen die 8e staat op de wereldranglijst, werkt daarbij samen met het Australische topmodel en paardenliefhebber Matt Harnacke. De 33-jarige Portugese amazone Maria Caetano rijdt zeer succesvol Grand Prix met Lusitano’s en is drie dagen op Horse Event te bewonderen. De afkomstige dierenarts Helmut Ende, reist weer vanuit Duitsland af met zijn veterinair museum waarin honderden preparaten te bewonderen zijn.  Naast toptrainers en -ruiters van uit de hele wereld zijn er ook paardenrassen uit alle continenten te bewonderen in de ‘Paardenstraat’, die dit jaar voor het eerst verrijst op Horse Event. Hier vind je zestien rassen van over de hele wereld, van Fell Pony tot Arabische volbloed, en van IJslander tot Shetland pony.

Horse Event vindt plaats op 13, 14 en 15 september op Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Kijk voor meer informatie op www.horse-event.nl.

 

 

Categorie: Horse Event, ledenvoordeel, korting, instructeurscongres, fankleding, Bixie

Ander Nieuws

  • HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022
    HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022
  • Bixiedag 2022 een ponyfeest dat je niet mag missen!
    Bixiedag 2022 een ponyfeest dat je niet mag missen!
  • 18 september KNHS Instructeurscongres 2022
    18 september KNHS Instructeurscongres 2022