­ KNHS-trainersseminar 2019 mis het niet! - KNHS

KNHS-trainersseminar 2019 mis het niet!

Geplaatst op 17 januari 2019

Aankomend weekend 18 tm 20 januari, staat het KNHS-centrum in Ermelo in het teken van het KNHS-trainersseminar! Op vrijdagavond geven bondscoaches springen Rob Ehrens (senioren) en Edwin Hoogenraat (pony’s) uitleg over het springen. Top dressuur trio; Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Nicole Werner geven invulling aan het dressuurprogramma op de zaterdag. Op zondag staat eventing centraal met Olympisch eventing-amazones Alice Naber-Lozeman, Merel Blom en Elaine Pen.

Het trainersseminar richt zich op de instructeurs, trainers, coaches en officials, maar is ook bij ruiters zeer geliefd. Het thema dit jaar is “Trainen met passie en ambitie” hierbij staat de opleiding van het springpaard centraal.

Vrijdagavond
Vrijdagavond 18 januari is gereserveerd voor het springen. Bondscoaches springen Rob Ehrens en Edwin Hoogenraat gaan aan de slag met paarden van B-niveau tot de absolute toppers. Rob Ehrens laat ook vanuit het zadel zien hoe je paarden in de dagelijkse praktijk traint. Er wordt oplossingsgericht met de paarden gewerkt met als doel het goed gaande springpaard.

Kortom, een interessante avond voor iedereen die meer wil leren over de training van het springpaard op elk niveau. Er zijn nog kaarten beschikbaar, dus meld je snel aan om deze inspirerende avond niet te missen. Je kunt je nog aanmelden tot en met donderdag 17 januari.

Klik hier om kaarten te bestellen

Vrijdagavond zonder licentie € 37,-

Vrijdagavond met licentie € 27,-

Zaterdag
Tijdens het trainersseminar dressuur op zaterdag halen we met het gehele GLOCK HORSE PERFORMANCE CENTER team; Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Nicole Werner de absolute dressuurtop in huis. Zowel Edward als Hans Peter zijn opgenomen in het Nederlands Olympisch Kader Dressuur en trainen onder supervisie van Nicole Werner. Nicole behoort tot de top trainers van Nederland. Gal en Minderhoud verschijnen tijdens het trainersseminar niet alleen zelf te paard in de baan, maar gaan samen met Nicole ook met talentvolle dressuurcombinaties aan de slag. Het belooft een fantastisch dressuurspektakel te worden, dat je als dressuurliefhebber zeker niet mag missen! Het trainersseminar Dressuur was binnen no time uitverkocht, hier zijn helaas geen kaarten meer voor te krijgen.

Zondag
De zondag is net als vorig jaar gereserveerd voor de eventing liefhebbers. Dit jaar verzorgen Olympisch eventing-amazones Alice Naber-Lozeman, Merel Blom en Elaine Pen het programma.

Op deze dag staat het trainen van het jonge paard centraal, maar ook de opleiding van de ruiter wordt hierbij niet uit het oog verloren. Naast verschillende paardencombinaties van verschillende niveaus, zullen er ook een aantal ponyruiters in de baan verschijnen.

Wil jij er ook bij zijn en meer leren over eventing en het trainen van (jonge) paarden en ruiters in deze veelzijdige discipline? Kom dan naar het KNHS-trainersseminar Eventing op 20 januari van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze dag krijg je volop de mogelijkheid om vragen te stellen en verschijnen en je krijgt praktische adviezen van top trainers en ziet gelijk voorbeelden uit de praktijk in de rijbaan. Je kunt je nog aanmelden tot en met donderdag 17 januari.

Klik hier om kaarten te bestellen

Vrijdagavond zonder licentie € 77,-

Vrijdagavond met licentie € 67,-

 

Inschrijven en theoriepunten
Instructeurs en officials met een licentie hebben een kortingscode en inschrijfklink per e-mail ontvangen. Deze kortingscode is geldig voor één kaart en is persoonsgebonden. Houd bij het inschrijven je relatienummer bij de hand, want deze moet je invullen om kaarten te kunnen bestellen. Zonder relatienummer kunnen wij de theoriepunten helaas niet registreren. Heb je geen e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar opleidingen@knhs.nl om je kortingscode op te vragen, vermeld in deze mail ook je relatienummer.

Theoriepunten
Voor het trainersseminar op vrijdag ontvangen instructeurs 45 theoriepunten, voor zaterdag en zondag ieder 70 theoriepunten, theoriepunten worden bijgeschreven op de basiskwalificatie.

Voor het trainersseminar op vrijdag ontvangen juryleden springen 15 theoriepunten voor zaterdag ontvangen juryleden dressuur 35 punten, theoriepunten worden bijgeschreven op de basiskwalificatie.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/trainersseminar. Meld je aan voor het Facebook-evenement KNHS-trainersseminar om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de invulling van het programma.

Foto: www.arnd.nl 

 

Categorie: KNHS Trainersseminar

Ander Nieuws

  • KNHS Ledendag op het NK-dressuur 2023
    KNHS Ledendag op het NK-dressuur 2023
  • KNHS in gesprek met minister Adema over transport van paarden tijdens warme dagen
    KNHS in gesprek met minister Adema over transport van paarden tijdens warme dagen
  • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
    Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders