­ Nederland loot startnummer 2 voor Nations Cup zondag - KNHS

Nederland loot startnummer 2 voor Nations Cup zondag

Geplaatst op 20 juni 2019 in Springen

De springequipe van Nederland begint zondag in Geesteren als tweede aan de landenwedstrijd op eigen bodem in het kader van de strijd om de Longines Nations Cup. Acht landen komen aan start in de Landenwedstrijd bij CSI Twente.

Bij de loting op het Erve Maathuis trok organisator Rob Maathuis als vervanger van de door een file enigszins verlate bondscoach Rob Ehrens de fles met het nummer 2. Brazilië gaat als eerste van start en na Oranje volgt het team van het door Wim Schröder geleide Japan, daarna België, Duitsland, Zweden, Spanje en Oostenrijk.

Voor Nederland komen zondag Willem Greve, Marc Houtzager, Maikel van der Vleuten en Jur Vrieling in actie. Frank Schuttert is reserve van de ploeg, die afgelopen week in het Poolse Sopot na een voortreffelijke eerste ronde als vijfde eindigde in de eerste ontmoeting waarin het punten kon scoren voor de finale.

Foto: De chefs d’équipe, geflankeerd door links Daniëlle en rechts Rob Maathuis van de organisatie (CSI Twente, Willem Pfeiffer)

Zie ook www.csitwente.nl

Bron: Persbericht CSI Twente

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF