­ PaardenPodium met Britt en Esra *Afgelast* - KNHS

PaardenPodium met Britt en Esra *Afgelast*

Geplaatst op 22 november 2019

HELAAS IS DEZE PAARDENPODIUM AFGELAST. Ben je ook zo’n grote fan van Britt en Esra? Kijk je ook het liefst alle video’s op PaardenpraatTV? Begin je kerstvakantie dit jaar dan goed. Kom op zaterdagmiddag 21 december a.s. naar de speciale editie van PaardenPodium met Britt en Esra georganiseerd door en op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Het bekende duo van PaardenpraatTV zorgt voor een afwisselend programma waarin een aantal ponyruiters meerijdt met hun eigen pony. Natuurlijk geven zij zelf ook tips en adviezen vanaf de paardenrug. Weet jij alles al van Britt en Esra of heb je een vraag die je al heel lang wilt stellen? Stuur jouw vraag voor 9 december a.s. naar accommodaties@knhs.nl en wie weet krijg jij deze middag antwoord. De middag wordt afgesloten met een Meet & Greet.

Britt Dekker
Presentatrice, mediapersoonlijkheid en YouTube-icoon Britt Dekker bekend door haar deelname aan programma’s ‘Take me Out’, ‘Echte meisjes in de jungle’ en ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’.  Britt heeft een grote liefde voor paarden en haar droom is dit jaar uitgekomen met de komst van haar eigen paard George en de lancering van de film Whitestar, die nu zeer succesvol in de bioscopen draait. Elke maandagavond is Britt op dit moment te zien in het televisieprogramma ‘Opgezadeld met Britt’.

Esra de Ruiter
Esra woont in Sprang-Capelle en runt samen met haar ouders en zusje een eigen dressuurstal. Esra is een fanatieke dressuuramazone en brengt diverse paarden succesvol uit op ZZ-Zwaar niveau. Samen met Britt Dekker heeft Esra het YouTube kanaal PaardenpraatTV. Dit kanaal is gericht op kijkers die net beginnen met paardrijden of de fijne kneepjes van het vak willen leren. De video’s gaan over verzorging, opzadelen of hoe een dressuurwedstrijd er uit ziet. Het kanaal is uitgegroeid tot een begrip in de paardenwereld met meer dan 100.000 abonnees en ruim twee miljoen views per maand.

Wil je op de hoogte blijven volg dan het Facebookevent PaardenPodium met Britt en Esra van PaardenpraatTV.

PaardenPodium met Britt en Esra
Datum: Zaterdagmiddag 21 december 2019
Tijd: 13.30 – 17.30 uur
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum, De Beek 125 in Ermelo
Entree: € 25,- per persoon inclusief parkeren en 1 consumptie

Categorie: PaardenPodium

Ander Nieuws

  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
  • Kom je werken bij de KNHS?
    Kom je werken bij de KNHS?
  • Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag
    Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag