­ Schrijf je in voor de KNHS Talentendag - KNHS

Schrijf je in voor de KNHS Talentendag

Geplaatst op 25 juni 2019 in Dressuur & Para , Springen , Eventing

Jaarlijks worden er op de KNHS Talentendag combinaties gescout die mogen gaan deelnemen aan de Nationale Beloftentrainingen. Deze trainingen vinden plaats in de periode van november tot mei en worden verzorgd door topruiters en trainers van TeamNL. Dit jaar vindt de KNHS Talentendag plaats op 4 september. Voor dressuurcombinaties in de klassen Z2 t/m ZZ-Zwaar of springcombinaties vanaf de klasse Z, vindt op 3 juli een voorselectie plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

De inschrijf termijn voor de voorselectie op 3 juli is officieel gesloten, maar er zijn nog een paar plaatsen vrij. Als je interesse hebt, kijk dan snel of je nog mee kunt doen. Onderaan dit bericht staat de link naar de pagina waar je meer informatie kunt vinden.

Combinaties die uitkomen in de disciplines eventing of para-dressuur, in de categorie subtop (vanaf LT) of in de categorie Children, kunnen zich rechtstreeks inschrijven voor de KNHS Talentendag op woensdag 4 september.

Het trainen en beoordelen van de talenten gebeurt door de trainers uit het KNHS Trainersplatform in samenwerking met de KNHS bondscoaches. Zij zijn beide dagen aanwezig om gezamenlijk combinaties te selecteren voor de Nationale Beloftentrainingen Combinaties die voor de Nationale Beloftentrainingen geselecteerd zijn, maken vanaf 1 oktober van het betreffende jaar voor een jaar deel uit van het KNHS Talentenplan. De ruiters/amazones krijgen de door de KNHS en NOC*NSF erkende talentenstatus ‘Belofte’ toegekend waarmee zij hun voordeel kunnen doen op school of bij een andere onderwijsinstelling.

Kijk hier voor de voorwaarden om deel te kunnen nemen een de verschillende dagen en meer informatie.

Foto: arnd.nl

Ander Nieuws

  • KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
    KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
  • Programma NK Dressuur 2023 bekend
    Programma NK Dressuur 2023 bekend
  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna