­ Tops International Arena klaar voor seizoen - KNHS

Tops International Arena klaar voor seizoen

Geplaatst op 02 april 2019 in Springen

Het vierde seizoen bij Tops International Arena in Valkenswaard biedt dit jaar in totaal zes evenementen. De organisatie heeft in de maand mei een evenement toegevoegd om de grote vraag naar startplaatsen te kunnen accommoderen. De animo voor de wedstrijden op het schitterende complex van Tops International Arena groeit elk jaar en de organisatie geeft iedereen graag een kans om deel te kunnen nemen.

Onlangs werd Jan Tops, de man achter de Tops International Arena, uitgeroepen tot Paardensportman van het Jaar 2018. Tops werd daarbij geprezen om zijn innovatieve denken en doen, maar ook vanwege de schitterende accommodatie die hij aan de Maastrichterweg in Valkenswaard heeft gerealiseerd. Een soort van epicentrum van de hippische sport waaromheen zich vele ruiters en stallen hebben gevestigd en waar top evenementen georganiseerd worden.

Evenementen
Het eerste event wordt dit jaar gehouden van maandag 6 t/m woensdag 8 mei. Dan worden de mooie stallen van Tops International voor het eerst weer door honderden internationale ruiters en paarden in gebruik genomen. Het evenement biedt iedere dag wedstrijden voor 5-6-7-jarige paarden en small, medium en big tour wedstrijden in het 1* (1.10-1.35m) en 2* event (1.35 – 1.45m). Grote en (nog) kleine namen zullen dan elke dag aan de start verschijnen in de twee grote pistes aan de Maastrichterweg. Een speciale ervaring voor elke toekomstige kampioen, of het nou een twee- of viervoeter is. Vorig jaar behoorden Scott Brash, Bertram Allen en Gregory Wathelet tot de winnaars. Maar ook Harrie Smolders, Daniel Deusser, Alberto Zorzi, en vele andere topruiters zijn elk jaar in Valkenswaard te vinden.

Meer dan alleen sport
Naast de vele mooie sport biedt Tops International Arena op de ‘Place du Concours’ tal van leuke winkeltjes en kan het publiek genieten van een hapje en een drankje. Het hele terrein gonst van activiteiten, er is muziek en entertainment en er zijn gezellige winkeltjes. Een kaartje kost slechts €5 en parkeren is gratis.

Tops International Arena is ook te volgen op Facebook en Instagram en via www.topsinternationalarena.com

Bron bericht en foto: Tops International Arena 

 

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021
  • Bart van der Maat overklast Hees in Grote Prijs van de Peelbergen
    Bart van der Maat overklast Hees in Grote Prijs van de Peelbergen
  • Springruiters TeamNL vijfde in Landenwedstrijd Aken
    Springruiters TeamNL vijfde in Landenwedstrijd Aken