­ We winnen veel met Paardensport, ook in jouw provincie! - KNHS

We winnen veel met Paardensport, ook in jouw provincie!

Geplaatst op 01 maart 2019

Op 20 maart 2019 de Provinciale Staten verkiezingen plaats, terwijl je dan ook meteen op de waterschappen kunt stemmen. ‘Nou én’, denk je misschien, maar paardensport en het provinciaal beleid hebben veel met elkaar te maken. De provincie heeft onder andere veel invloed op het natuurbeleid en dus op het recreatieve paardrijden. Mogen we nog wel overal rijden? En zijn er veilige ruiterroutes en parkeerplaatsen voor trailers? Ook kan de provincie helpen bij het verduurzamen van sportaccommodaties en het financieel ondersteunen van paardensportevenementen en talentontwikkeling.

De waterschappen zijn voor de paardensport van belang voor de routes langs sloten en vaarten. Deze worden door het waterschap onderhouden. Wat is hun beleid voor die routes in jouw provincie? Ook regelen de waterschappen het grondwaterpeil. Heeft dat invloed op jouw terrein?

Oftewel, genoeg onderwerpen die de paardensector direct raken. Kijk op www.stemwijzer.nl wie er binnen jouw provincie staat voor jouw beleving van de paardensport en breng jouw stem uit!

Ander Nieuws

  • Verslag dressuurforum 14 september 2021
    Verslag dressuurforum 14 september 2021
  • Wereldbekerseizoen 2021/2022 bijna van start
    Wereldbekerseizoen 2021/2022 bijna van start
  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021