­ Win tickets voor de KWPN Stallion Show met Totilas - KNHS

Win tickets voor de KWPN Stallion Show met Totilas

Geplaatst op 28 januari 2019

De KWPN Stallion Show staat op het punt van beginnen, over twee dagen is het zover! Van woensdag 30 januari tot en met zaterdag 2 februari hebben hengsten de hoofdrol in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Overdag draait het om de hengstenselectie met ruim 200 hengsten die deelnemen aan de tweede bezichtiging. ’s Avonds kun je volop genieten van shows en sportrubrieken waarvoor iedere paardenliefhebber warm loopt!

Totilas, GLOCK’s Johnson TN, Glamourdale, Apache. Klinkende namen en allemaal komen ze naar de KWPN Stallion Show op vrijdag 1 februari. Deze week ‘the place to be’!

Een kampioen neemt afscheid
Maar daar blijft het niet bij. Totilas komt aan de hand in de baan en zijn zonen GLOCK’s Toto Jr., GLOCK’s Total U.S. en GLOCK’s Trafalgar en kleinzoon GLOCK's Taminiau laten zien net zo’n bewegingswonders te zijn! GLOCK’s Johnson TN speelt de hoofdrol in zijn eigen show ‘GLOCK’s Johnson TN bedankt!’. Veertien jaar geleden werd hij op overtuigende wijze kampioen van de hengstenkeuring. Aanstaande vrijdag neemt deze absolute tophengst, na vele hoogtepunten, afscheid van de sport. Uiteraard met Hans Peter Minderhoud in het zadel!

Glamourdale en Apache
Wereldkampioen Glamourdale maakt onder Charlotte Fry ook zijn opwachting in de piste én op vrijdagmiddag krijgt Apache zijn keurpredicaat uitgereikt! Afgelopen weekend op Jumping Amsterdam scoorde hij bijna 80% tijdens de kür op muziek van de wereldbekerwedstrijd, ook zijn nakomelingen laten zien uit het juiste hout gesneden te zijn.

Strijd om de winst
De dressuurliefhebber komt dus niks te kort op de vrijdagavond! Zeker als je ook bedenkt dat de strijd om de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur wordt beslist! En mocht je nog geen kaarten hebben wees dan snel, kaarten voor vrijdag 1 februari zijn bijna uitverkocht.

 

Afwisselend programma
Een afwisselend programma staat garant voor prachtige dagen tijdens de KWPN Stallion Show. Voor slechts 24 euro mis je als niet-KWPN-lid op zaterdag niets van het programma! Je hebt maar één kaart nodig voor de dag en avond samen. Kom je pas later op de dag naar de Brabanthallen, dan kun je op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur uitsluitend aan de kassa een kaartje kopen, dit tegen een gereduceerde prijs (uitsluitend op basis van beschikbaarheid). Wil je meer weten over de KWPN Stallion Show, het programma en de tickets? Kijk dan hier.

Kaarten winnen?
Wil je kaarten winnen? Wij mogen twee kaarten weggeven voor vrijdag 1 februari, ga naar onze Facebookpagina en doe mee!

Tekst: KWPN
Foto GLOCK’s Johnson TN: Dirk Caremans

Ander Nieuws

  • In Memoriam: Henk Richardson
    In Memoriam: Henk Richardson
  • Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
    Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
  • Eerste springweekend KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort groot succes!
    Eerste springweekend KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort groot succes!