­ Zilveren KNHS-speld voor Albert Beens - KNHS

Zilveren KNHS-speld voor Albert Beens

Geplaatst op 04 december 2019

Albert Beens, bestuurslid Regio Overijssel, heeft dinsdag 19 november de zilveren KNHS-speld ontvangen uit handen van voorzitter Marja Eenkhoorn-Breman en penningmeester Ernie Vennevertloo.

Na 9 jaren in het regiobestuur van KNHS Regio Overijssel is Albert aan het einde van zijn zittingstermijn. Daarnaast is Albert 9 jaren bestuurslid geweest van het bestuur van kring NWO-NOP waarvan de laatste jaren als voorzitter.

Tijdens deze periode in het Regiobestuur heeft Albert de portefeuille Jeugd & Ponyzaken vervuld. Hij is een van de grondleggers van het JSP en intensief betrokken bij het KNHS-Talentenplan. Ook bij de oprichting van het Hippisch Platform Overijssel was Albert betrokken.

Albert was een zeer actief bestuurslid en aanwezig op alle Regiokampioenschappen van Overijssel met een enorme passie en inzet. Vergaderingen slaat hij nooit over, kortom; een bestuurslid waar de Regio echt wat aan heeft! Gelukkig blijft hij betrokken bij JSP en gaat hij de HPO bijeenkomsten bijwonen.

We danken Albert voor zijn enorme inzet voor de paardensport.

Regio Overijssel heeft als blijk van waardering en met trots voor deze bestuurder de Zilveren KNHS onderscheiding overhandigd.

Categorie: onderscheiding, knhs-speld, overijssel

Ander Nieuws

  • Bronzen Insigne voor Jos Ruiter-Dijkhuizen
    Bronzen Insigne voor Jos Ruiter-Dijkhuizen
  • Zilveren speld voor Janet Limpers, Hans Evers en Harm Rexwinkel
    Zilveren speld voor Janet Limpers, Hans Evers en Harm Rexwinkel
  • Bronzen onderscheiding voor Wim van Mulukom
    Bronzen onderscheiding voor Wim van Mulukom