­ 7 oktober KNHS College Tour Springen met Albert Voorn via livestream - KNHS

7 oktober KNHS College Tour Springen met Albert Voorn via livestream

Geplaatst op 02 oktober 2020 in Springen

Op 7 oktober 2020 komt Olympisch springruiter en trainer Albert Voorn naar Ermelo voor een KNHS College Tour ‘Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst’. Deze avond laat Voorn zien hoe je op de makkelijkste manier goed paard kunt rijden. Vanwege de extra Coronamaatregelen die gelden vanaf 29 september, is het helaas niet mogelijk om deelnemers aan de KNHS College Tours naar Ermelo te laten komen. We geven je graag de mogelijkheid om deze College Tour thuis via een livestream op live-sport.tv te volgen. Tijdens de livestream is het mogelijk om via WhatsApp vragen aan Albert te stellen.

Albert: “Iedereen rijdt en doet dingen op verschillende manieren, er bestaan veel verschillen dat kan je alleen al zien aan hoe ruiters en amazones anders in het zadel zitten. Veel heb ik geleerd van anderen maar zeker zoveel heb ik per toeval ontdekt, ontdekt door altijd te blijven zoeken of dat het nog makkelijker kan.” Voorn verschijnt deze avond zelf te paard en begeleidt een drietal springruiters in de baan. Uiteraard is er deze avond ook veel ruimte voor het stellen van vragen door de kijkers naar de livestream.

Ben je verhinderd op 7 oktober? Geen probleem, de livestream is drie dagen beschikbaar. Kies een moment en tijd welke jou het beste uitkomt en kijk deze interessante College Tour thuis vanuit je luie stoel.

Datum: 7 oktober 2020
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Prijs leden: € 20,-
Prijs niet-leden: € 30,-
(Voor €25,75 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer informatie)
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie.

Aanmelden
Indien je je al had aangemeld om de College Tour van Albert Voorn 'live' bij te wonen in Ermelo, dan wordt je ticket automatisch omgezet in een ticket voor de livestream. Hierover zijn deelnemers reeds per e-mail geïnformeerd.
De KNHS College Tour ‘Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst’ met Albert Voorn wordt uitgezonden op Live-Sport.tv. Voer de volgende stappen uit om te kijken:

 1. Ga naar Mijn KNHS en meld je aan.
  2. Je ontvangt een e-mail van Live-Sport.tv met de vraag om je account te bevestigen.
  3. Klik op de link en maak een wachtwoord aan
  4. Ga op 7 oktober naar www.live-sport.tv, klik op KNHS College Tour en kijk live!


Aanmelden via Mijn KNHS


Krijg je de bevestigingsmail binnen enkele dagen niet binnen? Neem dan contact op met Live-Sport.tv via onderstaande kanalen.

Email:             support@live-sport.tv
WhatsApp:     +31 6 40 73 63 76

 

Ander Nieuws

 • Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
  Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
 • Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 3, dag 3
  Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 3, dag 3
 • Lars Kersten: ’Met zesde plaats kan ik prima leven’
  Lars Kersten: ’Met zesde plaats kan ik prima leven’