­ 7 oktober KNHS College Tour: Springen met Albert Voorn - KNHS

7 oktober KNHS College Tour: Springen met Albert Voorn

Geplaatst op 24 augustus 2020 in Springen en KNHS

Op 7 oktober 2020 komt Olympisch springruiter en trainer Albert Voorn naar het NHC in Ermelo voor een KNHS College Tour ‘Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst’. Deze avond laat Albert Voorn zien hoe je op de makkelijkste manier goed paard kunt rijden.

Albert: “Iedereen rijdt en doet dingen op verschillende manieren, er bestaan veel verschillen dat kan je alleen al zien aan hoe ruiters en amazones anders in het zadel zitten. Veel heb ik geleerd van anderen maar zeker zoveel heb ik per toeval ontdekt, ontdekt door altijd te blijven zoeken of dat het nog makkelijker kan.”
Voorn verschijnt deze avond zelf te paard en begeleidt een drietal springruiters in de baan. Uiteraard is er deze avond ook veel ruimte voor het stellen van vragen door het publiek.

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Datum: 7 oktober 2020
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Prijs leden: € 30,-
Prijs niet-leden: € 40,- (Voor €25,75 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer informatie.)
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie.

 

Inschrijven via Mijn KNHS

 

Coronamaatregelen
Doordat we 1,5 meter afstand tussen de bezoekers waarborgen, zijn er minder plaatsen beschikbaar dan normaal. Schrijf je dus op tijd in voor de KNHS College Tours want vol=vol!

Meer over de KNHS College Tour
Als je paardrijdt, dan ben je nooit uitgeleerd. Je kunt altijd beter leren rijden, maar je kunt je zelf ook op andere vlakken ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de 'KNHS College Tour'. Een KNHS College Tour is een cursus van één of meerdere dagen waarin je meer leert over een specifiek onderwerp. Voor sommige colleges kan je als instructeur of jurylid zelfs theoriepunten voor je licentie verdienen. Inschrijven voor een KNHS College Tour verloopt via Mijn KNHS. Let op dat je je op tijd aanmeldt want vol=vol.

De volgende KNHS College Tours staan reeds gepland:
2 september: KNHS College Tour Artrose bij paarden met Esmee Smiet
23 september: KNHS College Tour Het paard en zijn gedrag met Annemarie van der Toorn

Er komen dit najaar nog meer KNHS College Tours, houd hiervoor onze website, nieuwsbrieven en social media in de gaten.

Meld je aan voor het Facebook Event van de KNHS College Tours om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws hierover. Kijk meer informatie en een overzicht van alle KNHS College Tours op www.knhs.nl/knhscollegetour

Categorie: KNHS College Tour

Ander Nieuws

  • Online KNHS College Tour 2 november: ‘PPID bij paarden’
    Online KNHS College Tour 2 november: ‘PPID bij paarden’
  • Online KNHS College Tour van 28 september: ‘Hoesten bij paarden’
    Online KNHS College Tour van 28 september: ‘Hoesten bij paarden’
  • Start Instructeursopleidingen dit najaar
    Start Instructeursopleidingen dit najaar