­ Andere betaalsystemen voor beoordelings- en meetmomenten toegestaan - KNHS

Andere betaalsystemen voor beoordelings- en meetmomenten toegestaan

Geplaatst op 29 mei 2020

De KNHS heeft veel vragen gekregen over het verplicht online betalen voor de inschrijving van beoordelings- en meetmomenten. We hebben goed geluisterd naar de constructieve opmerkingen van meedenkende organisaties en verenigingen. Daarom hebben wij besloten deze voorwaarde op twee punten aan te passen.

50% korting op het tarief
De KNHS geeft 50% korting op het tarief dat het online betalen via Mijn KNHS met zich meebrengt. Dit tarief geldt tijdens de corona maatregelen, dus totdat er wedstrijden mogen worden georganiseerd. Dit geldt uiteraard ook voor de grote groep van organisaties die zich al had aangemeld. Meer informatie is te verkrijgen door een mail te sturen naar sportaanbiedersdesk@knhs.nl.

Andere betaalsystemen toegestaan
Organisatoren van een beoordelings- en meetmoment voor winstpunten mogen zelf bepalen hoe zij de betaling van inschrijfgeld faciliteren. De KNHS adviseert daarbij met klem om dit online te laten plaatsvinden.

Inschrijven voor beoordelings- en meetmomenten voor winstpunten moet wel via Mijn KNHS of een door de KNHS goedgekeurd alternatief, zodat de KNHS regie kan houden op wie, wanneer aan welke activiteit deelneemt. Voornaamste reden hiervoor is om bij een mogelijke nieuwe uitbraak van het virus snel te kunnen achterhalen wie mogelijk besmet kan zijn geraakt. Zo kunnen we samen het coronavirus maximaal onder controle houden.

Ander Nieuws

  • Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
    Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
  • Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend
    Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend
  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 maart 2023
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 maart 2023