­ EFO Paardenverzekering en Buitenrijden.nl  bezegelen samenwerking - KNHS

EFO Paardenverzekering en Buitenrijden.nl  bezegelen samenwerking

Geplaatst op 01 oktober 2020

EFO Paardenverzekering en Buitenrijden.nl bezegelen samenwerking! En dat is goed nieuws want EFO Paardenverzekering vindt net als de KNHS de gezondheid van jouw paard heel belangrijk. Daarom zijn de handen ineen geslagen en is er exclusief voor KNHS-leden de KNHS-Polis geïntroduceerd.

Marleen Ras van de KNHS en Henk de Jong van EFO tekenen samenwerkingsovereenkomst: ‘EFO vindt het belangrijk dat paarden eigenaren zo optimaal mogelijk van hun passie voor paarden kunnen genieten. In deze missie vinden Buitenrijden.nl en EFO elkaar’ Aldus Henk.

Marleen geeft aan dat ‘wij willen als KNHS maar ook als platform Buitenrijden.nl ruiters ontzorgen in het buitenrijden, je wil met een veilig gevoel met je paard op stap kunnen, een paardenverzekering als EFO past hier heel goed bij volgens ons.’

Over EFO Paardenverzekering

EFO Paardenverzekering bestaat al sinds 1905. Vroeger gebruikten boeren werkpaarden voor de bewerking van het land en ander werk op de boerderijen. Bij het verlies of ongeschikt raken van een werkpaard leed de boer grote schade. Het werk kon (tijdelijk) niet worden uitgevoerd door het paard of er moest een nieuw paard aangeschaft worden. Hieruit ontstond de behoefte van de boeren om meer zekerheid te creëren voor hun boerderij. Verschillende boeren kwamen samen om onderlinge verzekeringsmaatschappijen op te richten. EFO Paardenverzekering is één van deze maatschappijen.

EFO is de enige zelfstandige paardenverzekeraar die werkt door heel Nederland. Als je je paard bij EFO verzekerd hebt ben je automatisch lid van EFO. Dit betekent dat je ook inspraak hebt in het beleid van EFO. Als onderlinge paardenverzekeraar vindt EFO persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je bij EFO altijd contact met een persoonlijke inspecteur. Zij zijn werkzaam in het gebied waar zij wonen.

De polis

Als KNHS-lid kan je gebruik maken van deze verzekering, daarnaast ontvangen KNHS-leden de aanvullende verzekering Ziektekostenverzekering Beperkt een half jaar gratis! 

Meer weten? Klik hier.

Ander Nieuws

  • Saskia Siebers en Nederlands team winnen goud op WK Enkelspan
    Saskia Siebers en Nederlands team winnen goud op WK Enkelspan
  • Eventingruiters TeamNL winnen FEI Nations Cup 2020
    Eventingruiters TeamNL winnen FEI Nations Cup 2020
  • WK mennen Pau 2020: Oranje team tweede na marathon
    WK mennen Pau 2020: Oranje team tweede na marathon