­ Finale KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 tijdens NK springruiters - KNHS

Finale KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 tijdens NK springruiters

Geplaatst op 13 juli 2020 in Springen

De door de coronacrisis afgelaste finale van KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 gaat er alsnog komen. De finale zal op 7 augustus onderdeel zijn van het NK Springen bij Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg.

Oorspronkelijk zouden de finales van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 verreden worden tijdens The Dutch Masters / Indoor Brabant. Helaas kon dit geweldige evenement op het laatste moment niet doorgaan en daarmee verviel ook de competitiefinale. De KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 is sponsored by Sjef Janssen Beheer BV & Morssinkhof-Rymoplast.

De finale van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 wordt nu geïntegreerd in het NK springen. Dit NK wordt verreden van donderdag 6 tot en met zondag 9 augustus. Vrijdag 7 augustus wordt voor de Children, Junioren en Young Riders het tweede onderdeel van het Nederlands kampioenschap verreden. Dit twee fasen parcours geldt tevens als de finale van de competitie.
Voor de ponyruiters is er geen NK, maar tijdens het NK springen in Kronenberg wordt ook voor ponycombinaties een wedstrijdserie georganiseerd. Ook voor deze groep geldt de wedstrijd van vrijdag 7 augustus als finale van de competitie.
Alle deelnemers die in aanmerking komen voor de finale van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 ontvangen daar nog persoonlijk bericht over. Door de noodzakelijke aanpassingen zijn vanzelfsprekend ook de competitievoorwaarden iets aangepast.

Kijk hier voor meer informatie over de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020.

De KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 is sponsored by Sjef Janssen Beheer BV & Morssinkhof-Rymoplast heeft als belangrijkste doel de promotie, ontwikkeling en doorstroming van de springsport bij de Young Riders, Junioren, Children en Ponies.

Foto Arnd.nl

Ander Nieuws

  • EK Pony's: Yfke Priem sluit EK af met individuele achtste plaats
    EK Pony's: Yfke Priem sluit EK af met individuele achtste plaats
  • Prachtig brons voor ponyteam op EK Springen
    Prachtig brons voor ponyteam op EK Springen
  • Springpaarden Beauville Z en Monaco vastgelegd door Stichting N.O.P.
    Springpaarden Beauville Z en Monaco vastgelegd door Stichting N.O.P.