­ Gratis online masterclass startpashouders - KNHS

Gratis online masterclass startpashouders

Geplaatst op 25 november 2020

Dit voorjaar lanceerde de KNHS in samenwerking met toptrainers uit Nederland het nieuwe masterclass platform www.horseriding.academy. Met de online masterclasses op Horseriding.Academy bereid je je optimaal voor op de periode waarin je weer volop wedstrijden kunt rijden. In de ruim twee uur durende masterclasses van onze senioren bondscoaches Alex van Silfhout en Rob Ehrens krijg je praktische tips en oefeningen waar je direct thuis mee aan de slag kunt. Nestel je op een regenachtige herfstdag op de bank met een kop thee en pepernoten en leer van onze grote meesters uit de paardensport.

Speciaal aan onze startpashouders bieden we een online masterclass ter waarde van € 150 aan. Als startpashouder profiteerde je al van € 55 korting op deze masterclasses maar nu krijg je een masterclass dus helemaal gratis. Je kunt kiezen uit een masterclass dressuur van Alex van Silfhout of een masterclass springen van Rob Ehrens. Zo kun je deze periode, waarin je niet kunt deelnemen aan reguliere wedstrijden of meetmomenten, goed benutten door de opgedane kennis toe te passen in je training. Op deze manier willen wij graag iets terug doen voor alle startpashouders nu er minder gebruik kan worden gemaakt van een startpas door het geldende overheidsverbod op wedstrijden.

Alle startpashouders met een geldige jaarstartpas of jaarlicentie hebben vandaag, woensdag 25 november, per mail een bericht ontvangen met een persoonlijke code waarmee je van 1 december 2020 t/m 31 januari 2021 gebruik kunt maken van dit mooie aanbod.

 

VRAAG EN ANTWOORD

1. Kan ik in plaats van een masterclass ook mijn startpasgeld terug krijgen?

Het is voor de KNHS financieel niet haalbaar om startpassen te compenseren. Natuurlijk vinden we dit heel vervelend en tegelijkertijd doen we een beroep op ieders solidariteit waar mogelijk zodat we straks, als deze crisis voorbij is, weer allemaal volop kunnen genieten van de paardensport en de bijbehorende sportinfrastructuur.

2. Kan de duur van mijn startpas verlengd worden nu ik een aantal maanden niet aan wedstrijden heb kunnen deelnemen?

Helaas is dat financieel en technisch niet mogelijk.

3. Ik ben geen dressuur of springruiter, is een masterclass dan wel iets voor mij?

Een correcte dressuurmatige basis is voor elk paard belangrijk. De masterclass van Alex is geschikt voor iedereen die zijn paard dressuurmatig wil ontwikkelen. In de masterclass van Rob draait het om controle en communicatie, ook dat is relevant in elke discipline. Beide masterclasses zijn interessant voor iedere paardensporter die zichzelf wil ontwikkelen.

4. Ik heb een universele regeling, zijn daar andere mogelijkheden voor?

Ook als je een universele regeling hebt, krijg je een gratis masterclass. Daarnaast zijn er wellicht specifieke mogelijkheden afhankelijk van je situatie. Neem voor meer informatie contact op met het KNHS-noodloket via coronanoodloket@knhs.nl.

Categorie: Horseriding.Academy, masterclass, gratis, startpas, Alex van Silfhout, Rob Ehrens

Ander Nieuws

  • Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
    Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
  • Tips van de Top: Paardrijden in ontspanning
    Tips van de Top: Paardrijden in ontspanning
  • Zonder officials geen paardensport
    Zonder officials geen paardensport