­ IK Ermelo 2020: Tweede weekend KNHS Indoorkampioenschappen - KNHS

IK Ermelo 2020: Tweede weekend KNHS Indoorkampioenschappen

Geplaatst op 05 maart 2020 in Dressuur & Para , Springen

Vrijdag 6 maart gaat het tweede weekend van de KNHS Indoorkampioenschappen van 2020 van start. Ook dit weekend van deze titelstrijd staat geheel in het teken van dressuur.

Vrijdag 6 maart strijden de paarden en ruiters vanaf de klasse M2 tot en met ZZ-Licht om het eremetaal. Zaterdag strijden er heel veel ponycombinaties om de hoogste eer en komen ook de ruiters aan de start in het kampioenschap B-paarden. Beide dagen rijdt de eerste ruiter om 8.30 uur de baan in.  

Van 12 tot en met 15 maart staat The Dutch Masters – Indoor Brabant op de kalender. De week daarna gaan we weer verder met de KNHS kampioenschappen. Op 20 en 21 maart is het de beurt aan de springpony’s en op 27 en 28 maart zijn het de springpaarden die naar Ermelo komen.

Meer informatie en het volledige programma van de KNHS Indoorkampioenschappen is te vinden op: www.knhsindoorkampioenschappen.nl. Op deze website komen ook verslagen van de verreden kampioenschappen. 

Kijk hier voor de startlijsten van 6 en 7 maart. 

Alle uitslagen komen hier 

Voor de liefhebbers die niet in de gelegenheid zijn om te komen, zijn de wedstrijden ook live online te volgen via ClipMyHorse

Volg de KNHS op FacebookTwitter of Instagram, ook daar zal regelmatig nieuws over de indoorkampioenschappen gepubliceerd worden.

Deel tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen je foto met #IKERMELO2020 dan maken we met zijn alleen een mooi overzicht.

Foto www.arnd.nl

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021
  • Tips van de top: De juiste hulpgeving
    Tips van de top: De juiste hulpgeving
  • Dressuurruiters TeamNL tweede in Landenwedstrijd Aken
    Dressuurruiters TeamNL tweede in Landenwedstrijd Aken