­ Jumping Indoor Maastricht van start - KNHS

Jumping Indoor Maastricht van start

Geplaatst op 05 november 2020 in Springen

Vandaag gaat JIM 2020 dan toch beginnen! Weliswaar niet in een vol MECC, maar wel digitaal. JIM 2020 lanceert per vandaag het JIM Spelletjesboek. Ook start vanavond de JIM Talkshow via Instagram Live. En last but not least start vrijdag het online event waarin 28 voormalige winnaars van de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht strijden om de titel Winnaar der Winnaars.

JIM 2020 lanceert per vandaag het JIM Spelletjesboek, boordevol spelletjes, puzzels, kleurplaten en raadsels.
Speciaal voor onze jongste fans (6 t/m 12 jaar) en gratis te downloaden via www.jumpingindoormaastricht.com. Er is ook een kleurwedstrijd aan verbonden en je maakt kans op een meet & greet met JIM ambassadeur Lisa Nooren én twee tickets voor JIM 2021.

JIM Talkshow
Vanavond wordt er ook gestart met de JIM Talkshow via Instagram Live (@jimaastricht). Om 19.30u schuift amazone Lisa Nooren (digitaal) aan bij Janou Hendrix. Uiteraard gaan we het hebben over hoe het nu met haar gaat en hoe het is om als Maastrichtse te rijden op JIM. Maar ook de kijkers krijgen de kans om vragen te stellen via de DM op Instagram. Verder komen Maikel van der Vleuten (vrijdag 19.30u), Olivier Philippaerts (zaterdag 19.30u) én de Longines Trophy winnaar van vorig jaar, Frank Schuttert (zondag 16.00u) langs in de JIM Talkshow.

Online event
And ‘last but not least’ starten we morgen (vrijdag) om 16.00u met de eerste rubriek van het online event op onze website. De 28 voormalige winnaars van de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht strijden om de titel Winnaar der Winnaars en de fans bepalen wie dat gaat worden! Hoe gaat het in zijn werk? Elke rubriek bestaat uit 7 combinaties, fans kunnen per rubriek hun favoriete combinatie kiezen. De combinatie met de meeste stemmen gaat naar de barrage op zondagmiddag (16.00u). De combinatie die tijdens deze barrage de meeste stemmen heeft gekregen, pakt de titel en is de Winnaar der Winnaars! Het stemmen gaat via www.jumpingindoormaastricht.com en iedereen die stemt maakt kans op mooie prijzen. Bijvoorbeeld een rondleiding bij Stal Hendrix of kaarten voor de editie van 2021. Alle combinaties die deelnemen zijn terug te vinden op de website van JIM.

Jumping Indoor Maastricht wordt volgend jaar gehouden van 5 t/m 7 november.

Ander Nieuws

  • Finale KNHS-Hartog Trophy op 3 april
    Finale KNHS-Hartog Trophy op 3 april
  • Indoor oefenspringen Nationaal Hippisch Centrum: 25 en 26 februari
    Indoor oefenspringen Nationaal Hippisch Centrum: 25 en 26 februari
  • KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2022 gestart
    KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2022 gestart