­ Kampioenschapsreglement Hippiade 2020 - KNHS

Kampioenschapsreglement Hippiade 2020

Geplaatst op 20 maart 2020

Jaarlijks worden de voorwaarden voor deelname aan de Regio- en/ of KNHS- kampioenschappen vastgesteld. De voorwaarden zijn aanvullingen/ afwijkingen op de reglementaire wedstrijdbepalingen. Het kampioenschapsreglement voor de Hippiade (De KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen, geldig van 1 april 2020 en tot 1 oktober 2020 is vastgesteld.

Let op! Ten opzichte van het reglement van 2019 zijn in 2020 drie wijzigingen doorgevoerd. Hieronder de drie wijzigingen;

 • Bij de discipline dressuur is het vanaf 1 april 2020 niet meer toegestaan tijdens Regio- en/of KNHS-kampioenschappen voor paarden deel te nemen in zowel de klasse L2 als de klasse ZZ-Licht.
 • Voor de verenigingskampioenschappen geldt dat een ruiter maar voor één team mag uitkomen tijdens het verenigingskampioenschap
 • Voor het springen geldt vanaf 1 april 2020 dat combinaties die zijn gestart in het springen in de jonge paarden rubrieken en/of in de internationale rubriek pony/ paard 1.05m mogen deelnemen in het 1.00m kampioenschap, combinaties die zijn gestart in het 1.15m mogen deelnemen in het 1.10m kampioenschap en combinaties die zijn gestart in het 1.25m mogen deelnemen in het 1.20m kampioenschap.

Vind hier de kampioenschapsreglementen Hippiade voor 2020

Ander Nieuws

 • CORONA-UPDATE: BIJNA ALLE MAATREGELEN OPGEHEVEN, VANAF 26 JUNI, WEDSTRIJDEN WEER TOEGESTAAN
  CORONA-UPDATE: BIJNA ALLE MAATREGELEN OPGEHEVEN, VANAF 26 JUNI, WEDSTRIJDEN WEER TOEGESTAAN
 • KNHS Young Leaders in gesprek met Cees Roozemond
  KNHS Young Leaders in gesprek met Cees Roozemond
 • KNHS-Witte van Moort Para-Dressuur Trophy weer van start
  KNHS-Witte van Moort Para-Dressuur Trophy weer van start