­ KNHS College Tour gemist? Kijk terug op Horseriding.Academy - KNHS

KNHS College Tour gemist? Kijk terug op Horseriding.Academy

Geplaatst op 19 november 2020

Vanwege de coronamaatregelen worden de KNHS College Tours op dit moment via livestream aangeboden. Het voordeel hiervan is dat je de deur niet uit hoeft voor een interessante avond bomvol met tips waar je thuis met je eigen paard mee aan de slag kunt. Vanaf nu kun je ook de College Tours terugkijken die je gemist hebt op ons platform Horseriding.Academy. Ben je lid van de KNHS? Dan krijg je €10,- korting.

Hoe werkt het?
1. Ga naar Horseriding.Academy -> College Tour
2. Kies de College Tour die je wilt bekijken.
3. Ben je lid van de KNHS, dan betaal je slechts €20,- in plaats van €30,-.
4. Klik hier voor de kortingscode voor KNHS-leden.
5. Vul de code in bij betalen en klik vervolgens op ‘valideren' om de code te activeren.

Je kunt de College Tour zo vaak bekijken als je wilt!

KNHS-instructeurs met een licentie behalen 50 theoriepunten op de basiskwalificatie voor het volgen van deze KNHS College Tour. Stuur hiervoor een mailtje naar academy@knhs.nl o.v.v. licentiepunten als je een College Tour hebt afgenomen en bekeken.

De volgende KNHS College Tours kun je terugkijken op Horseriding.Academy:

KNHS College Tour: Springen met Albert Voorn

In de twee uur durende opname van de KNHS College Tour ‘Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst’ laat Albert Voorn je zien hoe je op de makkelijkste manier goed kunt paardrijden. Voorn is zelf te zien in het zadel op zijn paard Dante (v. Padinus) om te tonen op welke wijze hij zijn paarden traint. De ongedwongen manier van rijden is voor velen ‘niet volgens het boekje’. Het wederzijds respect voor het paard en zijn berijder maakt dit tot een inspirerende College Tour waar velen geprikkeld worden om eens anders naar het eigen rijden of lesgeven te gaan kijken. Naast Albert Voorn namen er ook drie combinaties deel aan deze College Tour van M tot en met ZZ-niveau.


Kijk de KNHS College Tour Springen met Albert Voorn

 

KNHS College Tour: Paardrijden met Ruitergevoel met Hester Bransen

In de twee uur durende opname van de KNHS College Tour Paardrijden met Ruitergevoel, gaat Instructeur van het jaar 2019 Hester Bransen met ruiters op verschillende niveaus aan de slag. Hester vindt het belangrijk dat een ruiter het beste uit zichzelf kan halen op zijn of haar eigen niveau. Tijdens deze praktische College Tour laat Hester zie hoe ze angst wegneemt bij ruiters en dat het belangrijk is om dit bespreekbaar te maken. De praktische tips van Hester zijn direct toe te passen bij het eigen rijden. Daarnaast is deze College Tour ook interessant voor instructeurs. Hester geeft tips hoe je het ruitergevoel bij ruiters kunt ontwikkelen en hoe je ruiters met een goed gevoel de les kunt laten afsluiten. De kennis van Hester sluit aan bij de beleving van ruiters en instructeurs op elk niveau, van manege tot Grand Prix. 

 

Kijk de KNHS College Tour Paardrijden met Ruitergevoel met Hester Bransen

 

25 november: Live KNHS College Tour Training Welzijn en Wetenschap

Nog leuker is het om een KNHS College Tour live te volgen. Je kunt dan namelijk via What’s app vragen stellen. Op 25 november staat tijdens de online KNHS College Tour Welzijn, Training en Wetenschap centraal. De paardensport staat voor de enorme uitdaging zichzelf opnieuw uit te vinden. Het maatschappelijk draagvlak voor het rijden op onze prachtige dieren brokkelt af. Terecht of niet, een kritische samenleving vraagt om ethische grenzen. Is het tijd voor een nieuw normaal in de paardensport?

Samen zette Barbara Koot, Grand Prix ruiter, trainer, mental-coach en Anne Muller, bewegingsspecialist, instructeur en auteur, ons deze avond aan het denken: ‘Wat kunnen we zelf; ruiters, trainers, instructeurs en officials, doen om het imago en de toekomst van de sport voor volgende generaties veilig te stellen?’

Hier lees je er alles over!

 

Schrijf je in voor de KNHS College Tour Training Welzijn en Wetenschap

 

Categorie: KNHS College Tour, Horseriding.Academy, licentiepunten

Ander Nieuws

  • Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
    Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
  • Geslaagd Wedstrijd Organisatie Café in Limburg
    Geslaagd Wedstrijd Organisatie Café in Limburg
  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’