­ KNHS College Tour Paardrijden met Ruitergevoel met Hester Bransen via livestream - KNHS

KNHS College Tour Paardrijden met Ruitergevoel met Hester Bransen via livestream

Geplaatst op 19 oktober 2020

De reeds geplande KNHS College Tour ‘Paardrijden met Ruitergevoel’ met Hester Bransen op 21 oktober is te volgen via een livestream op live-sport.tv. Vanwege de extra coronamaatregelen, is het helaas niet mogelijk om deelnemers aan de KNHS College Tours naar Ermelo te laten komen. Tijdens de livestream is het mogelijk om via WhatsApp vragen aan Hester te stellen.

Hester Bransen is trainer en eigenaar van Ruitergevoel, ze werd onlangs verkozen tot beste hippisch instructeur en docent van het jaar tijdens het KNHS Instructeurscongres. Hester gaat graag met jou aan de slag zodat je straks met nog meer plezier op je paard stapt.

Ben je wel eens onzeker over de manier waarop je je paard traint? Doe ik het wel goed? Waarom reageert mijn paard op deze manier? Zou hij ergens last van hebben, of is hij gewoon brutaal?

In deze College Tour gaat het niet om wat ik, Hester Bransen, kan met mijn paard, maar wat jij kan met jouw paard.

Hester denkt mee met ruiters die misschien niet het ruitergevoel en de ambitie van onze topruiters hebben. Ze kijkt juist naar de mogelijkheden van de ruiters en hun paarden op hun eigen niveau. Honderden ruiters hielp ze om meer trainingseffect te krijgen met minder hulpen. Houding en zit is geen statisch plaatje volgens Hester, maar een gevoel. En elke ruiter kan zijn ruitergevoel leren ontwikkelen.

Met herkenbare verhalen, een vleugje humor en super concrete tips en oefeningen gaan we deze avond aan de slag.  Met enthousiaste ruiters en leuke paarden die ook heus wel eens tegen een moeilijkheidje aanlopen, net als jij. Tijdens de College Tour is er veel vragen voor ruimte. Samen onderzoeken we waar de winst te behalen is, en wat jij daar thuis met je eigen paard mee kan.

Alvast een voorproefje? Hester is auteur van het EBook ‘De 4 elementen van een correcte houding en zit’ wat je, net als 18.000 andere ruiters eerder deden, gratis kan downloaden via ruitergevoel.com.

Ben je verhinderd op 21 oktober? Geen probleem, de livestream is twee weken beschikbaar. Kies een moment en tijd welke jou het beste uitkomt en kijk deze interessante College Tour thuis vanuit je luie stoel.

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal) Tijd: 19:00 - 22:00 uur
De prijs voor leden is €20,-
De prijs voor niet-leden is €30,- (Voor €25,75 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer info)
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie.


Klik hier om je in te schrijvenAanmelden
Indien je je al had aangemeld om de College Tour van Hester Bransen 'live' bij te wonen in Ermelo, dan wordt je ticket automatisch omgezet in een ticket voor de livestream. Hierover zijn deelnemers reeds per e-mail geïnformeerd.
De KNHS College Tour ‘Paardrijden met ruitergevoel’ met Hester Bransen wordt uitgezonden op Live-Sport.tv. Voer de volgende stappen uit om te kijken:

 1. Ga naar Mijn KNHS en meld je aan.
  2. Je ontvangt een e-mail van Live-Sport.tv met de vraag om je account te bevestigen.
  3. Klik op de link en maak een wachtwoord aan
  4. Ga op 7 oktober naar www.live-sport.tv, klik op KNHS College Tour en kijk live!

Krijg je de bevestigingsmail binnen enkele dagen niet binnen? Neem dan contact op met Live-Sport.tv via onderstaande kanalen.

Email:             support@live-sport.tv
WhatsApp:     +31 6 40 73 63 76


Meer over de KNHS College Tour
Als je paardrijdt, dan ben je nooit uitgeleerd. Je kunt altijd beter leren rijden, maar je kunt je zelf ook op andere vlakken ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de 'KNHS College Tour'. Een KNHS College Tour is een cursus van één of meerdere dagen waarin je meer leert over een specifiek onderwerp. Voor sommige colleges kan je als instructeur of jurylid zelfs theoriepunten voor je licentie verdienen.

De volgende KNHS College Tour staat ook gepland:
7 oktober: KNHS College Tour Springen met Albert Voorn (via livestream)

Ander Nieuws

 • De vier basisbehoeften van een sportpaard
  De vier basisbehoeften van een sportpaard
 • KNHS-Hartog Trophy: ‘Sommige ruiters onderscheiden zich nu al’
  KNHS-Hartog Trophy: ‘Sommige ruiters onderscheiden zich nu al’
 • Mooie winnaars in KNHS Topsport competitie
  Mooie winnaars in KNHS Topsport competitie