­ KNHS College Tours: omdat je nooit uitgeleerd bent - KNHS

KNHS College Tours: omdat je nooit uitgeleerd bent

Geplaatst op 17 september 2020

Als je paardrijdt, dan ben je nooit uitgeleerd. Je kunt altijd beter leren rijden, maar je kunt je zelf ook op andere vlakken ontwikkelen. Bijvoorbeeld met een 'KNHS College Tour'! Een KNHS College Tour is een cursus van één of meerdere dagen waarin je meer leert over een specifiek onderwerp. Instructeurs kunnen zelfs licentiepunten verdienen voor het volgen van een College Tour. Let op dat je je op tijd aanmeldt want vol=vol. Vanwege de coronamaatregelen en het waarborgen van 1,5 meter afstand, zijn er minder plaatsen beschikbaar dan voorheen. Voor de College Tour van Albert Voorn op 7 oktober zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. Ook de College Tour door Hester Bransen 'Meer trainingseffect met minder hulpen, gaat hard.

De KNHS College Tours vinden plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De volgende staan er gepland: 

KNHS College Tour Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst met Albert Voorn
Op 7 oktober 2020 komt Olympisch springruiter en trainer Albert Voorn naar het NHC voor een KNHS College Tour ‘Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst’. Deze avond laat Albert Voorn zien hoe je op de makkelijkste manier goed paard kunt rijden.

Albert: “Iedereen rijdt en doet dingen op verschillende manieren, er bestaan veel verschillen dat kan je alleen al zien aan hoe ruiters en amazones anders in het zadel zitten. Veel heb ik geleerd van anderen maar zeker zoveel heb ik per toeval ontdekt, ontdekt door altijd te blijven zoeken of dat het nog makkelijker kan.” Voorn verschijnt deze avond zelf te paard en begeleidt een drietal springruiters in de baan. Uiteraard is er deze avond ook veel ruimte voor het stellen van vragen door het publiek.

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Datum: 7 oktober 2020
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Prijs leden: € 30,-
Prijs niet-leden: € 40,- (Voor €25,75 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer informatie)
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie.

Inschrijven via Mijn KNHS    sluitingsdatum 23 september

 

KNHS College Tour Meer trainingseffect met minder hulpen met Esther Bransen
Meer trainingseffect met minder hulpen, dát is waar het over gaat tijdens de KNHS College Tour ‘Paardrijden met ruitergevoel’ met Hester Bransen op 21 oktober op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Hester Bransen is trainer en eigenaar van Ruitergevoel, ze werd onlangs verkozen tot beste hippisch instructeur en docent van het jaar tijdens het KNHS Instructeurscongres. Hester gaat graag met jou aan de slag zodat je straks met nog meer plezier op je paard stapt.

Ben je wel eens onzeker over de manier waarop je je paard traint? Doe ik het wel goed? Waarom reageert mijn paard op deze manier? Zou hij ergens last van hebben, of is hij gewoon brutaal?
Of:
Je weet dat het niet aan je paard ligt dat het rijden nog niet helemaal gaat zoals in de boekjes, maar hoe kan ik ons (mezelf en mijn paard) helpen om met minder hulpen gewoon fijn en met plezier rond te rijden?

Ben je wel eens bang om iets verkeerd te doen, of heb je het gevoel dat je je paard in de weg zit? Hoe kan ik mijn handen stil houden? En waarom lukt het me niet mijn benen stil te houden? Heb jij je deze vragen ook wel eens gesteld? Dan is deze avond echt een ‘no brainer’ om je aan te melden!

In deze training gaat het niet om wat ik, Hester Bransen, kan met mijn paard, maar wat jij kan met jouw paard.

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
De prijs voor leden is €30,-
De prijs voor niet-leden is €40,- (Voor €25,75 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer info)
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie.


Inschrijven via Mijn KNHS    sluitingsdatum 7 oktober

 

De KNHS College Tour Paard&Gedrag met Annemarie van der Toorn wordt helaas geannuleerd wegens te weinig deelname. 

Categorie: KNHS College Tour

Ander Nieuws

  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
  • 18 september KNHS Instructeurscongres 2022
    18 september KNHS Instructeurscongres 2022
  • Twee instructeurs in opleiding aan het woord: ‘Lesgeven maakt me bewuster van mijn eigen rijden’
    Twee instructeurs in opleiding aan het woord: ‘Lesgeven maakt me bewuster van mijn eigen rijden’