­ KNHS-FNRS Springcompetitie 2021 verplaatst - KNHS

KNHS-FNRS Springcompetitie 2021 verplaatst

Geplaatst op 03 december 2020 in Springen

Vanwege het coronavirus moeten we veel evenementen of competities aanpassen, annuleren of verschuiven. Dit geldt ook voor de KNHS-FNRS Springcompetitie. Gezien alle maatregelen hebben we als organisatie samen met de sportaanbieders besloten om de competitiemomenten naar latere data te verschuiven. Hierbij houden we rekening met de voorjaarsvakanties en overige competities zoals carrouselwedstrijden en de KNHS-FNRS Zitcompetitie. We hopen op deze wijze toch een mooie competitie voor uw ruiters te organiseren met hopelijk een finale op het NHC in Ermelo op 18 april 2021.

Vooralsnog hebben we op de onderstaande data en locaties de regio-, halve- en finale gepland voor 2021. Wil je meedoen met jouw locatie aan de springcompetitie, meld dan je bedrijf aan via springcompetitie@knhs.nl. De locaties voor de regiofinales en de halve finale vind je in onderstaande planning.

Regiofinales Springcompetitie - 7 maart 2021

 1. Het Paardrijk in Berlicum (NB) - www.hetpaardrijk.nl
 2. Paardensportcentrum De Lourenshoeve in Den Ham (OV) www.lourenshoeve.nl

 

Regiofinales Springcompetitie - 14 maart 2021

 1. Hippisch Centrum De Delft in Assendelft  (N-H) www.hippischcentrumdedelft.nl
 2. Hippisch Centrum Bodegraven in Bodegraven (Z-H) www.manegehcb.nl

 

Halve finale Springcompetitie - 28 maart 2021

Stal Groenendaal in Bunschoten (UT) (o.v.b.) www.stal-groenendaal.nl

 

Finale Springcompetitie - 18 april 2021

Nationaal Hippische Centrum (NHC) in Ermelo (GLD) www.nationaalhippischcentrum.nl

Indien de maatregelen wijzigen passen wij, waar nodig, de invulling van de competitie aan. Met de routekaart van de overheid en aansluitend die van NOC*NSF en de KNHS-FNRS zijn we voorbereid op verdere verruimingen en wat dit voor de paardensport betekent. Indien de coronamaatregelen niet tijdig versoepelen, dan beslissen we opnieuw over de voortgang van de KNHS-FNRS Springcompetitie. Tot die tijd geven we binnen de beperkingen van de coronamaatregelen invulling aan de Springcompetitie en bereiden we de finales samen met onze sportaanbieders voor.

Meer informatie over de KNHS-FNRS Springcompetitie met o.a. downloads van het organisatie handboek, handleiding inschrijving en voorbeeldparcoursen vind je hier.

Categorie: KNHs FNRS Springcompetitie

Ander Nieuws

 • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
 • Verslag Springforum 7 november 2022
  Verslag Springforum 7 november 2022
 • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
  Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF