­ KNHS lanceert online trainingsadvies van bondscoaches en toptrainers - KNHS

KNHS lanceert online trainingsadvies van bondscoaches en toptrainers

Geplaatst op 11 mei 2020

Vanaf vandaag kun je je via de Paardrijden.nl app meedoen aan online trainingsadvies van onze bondscoaches en toptrainers uit het KNHS Trainersplatform. Het online trainingsadvies is exclusief voor startpashouders en je kunt er gebruik van maken in alle disciplines. Heb jij altijd al willen trainen bij bijvoorbeeld Rob Ehrens, Alex van Silfhout, Andrew Heffernan, Joyce Heuitink of Ad Aarts, dan is dit je kans!

Hoe werkt het?
Heb jij een prangende trainingsvraag? Of wil je graag advies van de beste coaches en trainers van Nederland? Schrijf je dan in voor het online trainingsadvies in Mijn KNHS. Je maakt een video van maximaal 15 minuten van je training, formuleert duidelijk je trainingsvraag en stuurt je video in via de Paardrijden.nl app. Onze bondscoaches en trainers zitten paraat om jouw video te bekijken, te analyseren en te voorzien van gesproken feedback.

Iedereen met een startpas kan meedoen. Je bepaalt zelf van wie en op welk niveau je trainingsadvies wilt. Je kunt online trainingsadvies krijgen in de disciplines dressuur, springen, eventing, mennen, endurance, reining en voltige. Lees de bepalingen en het stappenplan op paardrijden.nl goed door voordat je meedoet.

Maatregelen RIVM
Het platform paardrijden.nl is een initiatief van de KNHS ontwikkeld ten tijde van de Coronacrisis. Naast de online beoordeling van dressuurproeven kan er nu ook gebruik worden gemaakt van online trainingsadvies in alle disciplines. De KNHS biedt haar leden deze mogelijkheden, binnen de maatregelen van de RIVM, om op een verantwoorde manier de training van paarden en ruiters thuis te ondersteunen. Het is van groot belang dat alle geldende regels van de Overheid te allen tijde worden nageleefd. Dat betekent dat er altijd 1,5 meter afstand van elkaar moet worden gehouden. Houd rekening met de mogelijkheden van jouw stal, dit kan per stal verschillen.

 

 

Categorie: online beoordeling, online trainingsadvies, paardrijden.nl, coronacrisis

Ander Nieuws

  • Vanaf 1 maart kan je in de klassen Z1 t/m ZZ-Licht meedoen aan Online Dressuurproeven Beoordelen
    Vanaf 1 maart kan je in de klassen Z1 t/m ZZ-Licht meedoen aan Online Dressuurproeven Beoordelen
  • Corona-update: huidige maatregelen met drie weken verlengd
    Corona-update: huidige maatregelen met drie weken verlengd
  • Online Menproeven Beoordelen op paardrijden.nl
    Online Menproeven Beoordelen op paardrijden.nl