­ KNHS Ledenvoordeel in Paard&Sport - KNHS

KNHS Ledenvoordeel in Paard&Sport

Geplaatst op 03 april 2020

Vandaag valt de nieuwe Paard&Sport bij de meeste leden op de mat. Een welkome afleiding in deze moeilijke tijd, even lekker lezen in het zonnetje in de tuin en wegdromen naar betere tijden. Ook in deze editie bieden we in samenwerking met onze sponsors en partners mooi en exclusief ledenvoordeel. Door het annuleren van diverse evenementen is echter niet alles in het magazine meer up to date. Zo is de ledenactie met CHIO Rotterdam helaas vervallen.

Gelukkig hebben onze partners voor jou als KNHS-lid nog veel andere mooie aanbiedingen, waar je nog altijd gebruik van kunt maken. Zo scoor je een nieuwe rijbroek met 30 euro korting bij Divoza, kun je je paard verwennen met gratis Healthy treats van Pavo en zijn er scherp afgeprijsde peesbeschermers van Horka in mooie voorjaarskleuren.

Daarnaast profiteer je als KNHS-lid van 30% op korting op een dagkaart voor Horse Event. Of koop nu vast je ticket met 10% korting voor de oranjetribune op het WK Vierspannen. Beide evenementen vinden plaats in september en gaan vooralsnog gewoon door.

Een actueel overzicht van onze ledenacties vind je altijd online op: knhs.nl/ledenvoordeel

Foto: Horse Event 2019

Categorie: ledenvoordeel, Horka, Pavo, Divoza, Horse Event, WK Vierspannen 2020

Ander Nieuws

  • Handvatten voor (wedstrijd)rijden met warm weer
    Handvatten voor (wedstrijd)rijden met warm weer
  • Maatregelen voor KNHS-Wedstrijdorganisaties tijdens warme dagen
    Maatregelen voor KNHS-Wedstrijdorganisaties tijdens warme dagen
  • Pilot Jeugdrubrieken springen, dressuur en eventing
    Pilot Jeugdrubrieken springen, dressuur en eventing