­ KNHS Ledenvoordeel in Paard&Sport - KNHS

KNHS Ledenvoordeel in Paard&Sport

Geplaatst op 03 april 2020

Vandaag valt de nieuwe Paard&Sport bij de meeste leden op de mat. Een welkome afleiding in deze moeilijke tijd, even lekker lezen in het zonnetje in de tuin en wegdromen naar betere tijden. Ook in deze editie bieden we in samenwerking met onze sponsors en partners mooi en exclusief ledenvoordeel. Door het annuleren van diverse evenementen is echter niet alles in het magazine meer up to date. Zo is de ledenactie met CHIO Rotterdam helaas vervallen.

Gelukkig hebben onze partners voor jou als KNHS-lid nog veel andere mooie aanbiedingen, waar je nog altijd gebruik van kunt maken. Zo scoor je een nieuwe rijbroek met 30 euro korting bij Divoza, kun je je paard verwennen met gratis Healthy treats van Pavo en zijn er scherp afgeprijsde peesbeschermers van Horka in mooie voorjaarskleuren.

Daarnaast profiteer je als KNHS-lid van 30% op korting op een dagkaart voor Horse Event. Of koop nu vast je ticket met 10% korting voor de oranjetribune op het WK Vierspannen. Beide evenementen vinden plaats in september en gaan vooralsnog gewoon door.

Een actueel overzicht van onze ledenacties vind je altijd online op: knhs.nl/ledenvoordeel

Foto: Horse Event 2019

Categorie: ledenvoordeel, Horka, Pavo, Divoza, Horse Event, WK Vierspannen 2020

Ander Nieuws

  • KNHS-leden over de rol van paarden in coronatijd (deel 5)
    KNHS-leden over de rol van paarden in coronatijd (deel 5)
  • Jur Vrieling: ‘Tijd voor puntjes op de i’ **video**
    Jur Vrieling: ‘Tijd voor puntjes op de i’ **video**
  • Expertspanel Beroepsgroep Hippische Instructeurs: Haike Blaauw
    Expertspanel Beroepsgroep Hippische Instructeurs: Haike Blaauw