­ KNHS opent corona noodloket - KNHS

KNHS opent corona noodloket

Geplaatst op 12 mei 2020

Een bijzondere tijd vraagt om bijzondere maatregelen maar ook om bijzondere mogelijkheden. Om die reden heeft de KNHS het corona noodloket in het leven geroepen. Zowel verenigingen, maneges en KNHS-leden kunnen daar een beroep op doen.

Via het noodloket willen wij financiële mogelijkheden aanbieden die in de ‘normale’ situatie niet zouden kunnen. Denk aan uitstel van betaling van een factuur, betalen in termijnen van 3 of 6 maanden of wellicht creditering van een factuur.

Hoe doe je een beroep op het noodloket? Stuur een mail naar coronanoodloket@knhs.nl. Benoem in dat bericht je relatienummer bij de KNHS, het probleem, eventueel een factuurnummer en welke oplossing je zelf ziet. Blijf in die oplossing reëel, de KNHS heeft niet de financiële mogelijkheden om alle facturen te crediteren. Een team van deskundigen zal de aanvraag beoordelen en je zo snel mogelijk een reactie geven. Het kan zijn dat we vragen om eventueel bewijsstukken, bijvoorbeeld van een aanvraag NOW, WW, TOZO. In sommige gevallen neemt een medewerker telefonisch contact met je op.

Ander Nieuws

  • Kaartverkoop 74ste CHIO Rotterdam van start
    Kaartverkoop 74ste CHIO Rotterdam van start
  • Oefenspringen in de kerstvakantie
    Oefenspringen in de kerstvakantie
  • Deelnemers internationale wedstrijden 5 t/m 11 december 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 5 t/m 11 december 2022