­ KNHS opent corona noodloket - KNHS

KNHS opent corona noodloket

Geplaatst op 12 mei 2020

Een bijzondere tijd vraagt om bijzondere maatregelen maar ook om bijzondere mogelijkheden. Om die reden heeft de KNHS het corona noodloket in het leven geroepen. Zowel verenigingen, maneges en KNHS-leden kunnen daar een beroep op doen.

Via het noodloket willen wij financiële mogelijkheden aanbieden die in de ‘normale’ situatie niet zouden kunnen. Denk aan uitstel van betaling van een factuur, betalen in termijnen van 3 of 6 maanden of wellicht creditering van een factuur.

Hoe doe je een beroep op het noodloket? Stuur een mail naar coronanoodloket@knhs.nl. Benoem in dat bericht je relatienummer bij de KNHS, het probleem, eventueel een factuurnummer en welke oplossing je zelf ziet. Blijf in die oplossing reëel, de KNHS heeft niet de financiële mogelijkheden om alle facturen te crediteren. Een team van deskundigen zal de aanvraag beoordelen en je zo snel mogelijk een reactie geven. Het kan zijn dat we vragen om eventueel bewijsstukken, bijvoorbeeld van een aanvraag NOW, WW, TOZO. In sommige gevallen neemt een medewerker telefonisch contact met je op.

 

UPDATE 15 december 2022
Omdat er geen overheidsmaatregelen meer nodig zijn in verband met het coronavirus en de paardensport sinds begin 2022 weer volledig open is, is het Coronanoodloket per 15 december 2022 gesloten. Er kan geen gebruik meer van worden gemaakt.

 

 

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders wint vijfsterren Grote Prijs Sankt Gallen
    Harrie Smolders wint vijfsterren Grote Prijs Sankt Gallen
  • TeamNL Eventing vierde in Nations Cup Millstreet
    TeamNL Eventing vierde in Nations Cup Millstreet
  • Springruiters TeamNL winnen EEF Nations Cup in Drammen
    Springruiters TeamNL winnen EEF Nations Cup in Drammen