­ KNHS Springforum kiest Roy van den Hoogen als nieuwe voorzitter - KNHS

KNHS Springforum kiest Roy van den Hoogen als nieuwe voorzitter

Geplaatst op 11 juni 2020 in Springen

Het KNHS Springforum heeft een nieuwe voorzitter: Roy van den Hoogen. Tijdens de vergadering van het springforum op maandag 29 juni draagt Joffra Schaap-Greve het voorzitterschap over aan Roy. “Ik ben erg enthousiast dat ik mij als voorzitter kan blijven inzetten voor het springforum en zo samen met ruiters, forum, ledenraad en KNHS de springsport kan blijven stimuleren en vernieuwen.”

Roy is geen onbekende in het KNHS Springforum. Hij heeft al zitting in het forum als afgevaardigde van de regio Utrecht en weet daardoor goed wat er zoal speelt binnen het forum. Het is een echte paardenman: “Dagelijks geniet ik van onze sport, zowel met de paarden thuis als op het wedstrijdterrein. Met mijn ervaring in de sport (ruiter, official en organisator) en in mijn werk (marketing en communicatie) kijk ik vanuit verschillende hoeken naar onze mooie sport. Op die manier hoop ik, in mijn nieuwe rol als voorzitter, te kunnen bijdragen om de sport op een positieve manier te vernieuwen, de instroom van paardensporters te verhogen en het welzijn te verbeteren waar het kan.”

Het Springforum
Elke discipline in de paardensport heeft een eigen forum. Daar wordt nagedacht over de sport, worden nieuwe ideeën besproken en spelregels bepaald. Er wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, dus van instroom tot topniveau. Het springforum wordt vanuit de KNHS werkorganisatie ondersteund door disciplinespecialist Antoinet Berkhoff-Garrits.

Ander Nieuws

  • Finale KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 tijdens NK springruiters
    Finale KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 tijdens NK springruiters
  • Deelnemers internationale wedstrijden 6 t/m 12 juli 2020
    Deelnemers internationale wedstrijden 6 t/m 12 juli 2020
  • Leren Paardrijden: Verlichte zit
    Leren Paardrijden: Verlichte zit