­ KNHS zoekt nieuwe voorzitter Springforum - KNHS

KNHS zoekt nieuwe voorzitter Springforum

Geplaatst op 27 maart 2020 in Springen en KNHS

Na zes jaar actief te zijn geweest als voorzitter van het KNHS Springforum, heeft Joffra Schaap – Greve aangegeven dat zij het stokje wil overgeven aan iemand anders. De KNHS is daarom op zoek naar een nieuwe forumvoorzitter voor de discipline springen.

Sinds de introductie van de disciplinefora in 2014 is Joffra Schaap –Greve betrokken bij het springforum. Joffra vertelt met enthousiasme over het forum en haar rol daar in. ”Er is een ongekende hoeveelheid kennis en energie bij alle leden van het springforum, die er bovendien veel vrije tijd aan besteden. Het voorzitterschap is echt een leuke functie die ik met veel plezier vervuld heb, maar ik heb er nu twee termijnen opzitten en vind dat het tijd is voor iets nieuws. Ik wil zeker een bijdrage blijven leveren aan de paardensport, maar nu op een andere manier. Hoe weet ik  nog niet precies, maar er komt zeker iets op mijn pad.”

De KNHS is Joffra zeer veel dank verschuldigd voor haar inzet en gaat nu op zoek naar een nieuwe voorzitter voor het KNHS Springforum. Voor meer informatie, het profiel en voor aanmelding kan men contact opnemen via directiesecretariaat@knhs.nl.

Het Springforum
Elke discipline in de paardensport heeft een eigen forum. Daar wordt nagedacht over de sport, worden nieuwe ideeën besproken en spelregels uitgedacht. Er wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, dus van instroom tot topniveau. Het Springforum wordt vanuit de KNHS werkorganisatie ondersteund door disciplinespecialist Antoinet Berkhoff-Garrits. 

De leden van het springforum zijn afkomstig uit de verschillende regio’s van de KNHS en een afgevaardigde van de FNRS. De forumleden bekleden verschillende functies binnen de springsport. Dat varieert van ruiters, officials, ondernemers, instructeurs, parcoursbouwers tot organisatoren. Zaken die de forumleden tegenkomen tijdens hun activiteiten in de paardenwereld, nemen zij mee naar Ermelo. Ben je lid van de KNHS en heb je een idee, suggestie of onderwerp dat je graag aan het springforum wil voorleggen? Neem dan contact op met het springforum via forumspringen@knhs.nl

Ander Nieuws

  • Voorlopige startlijsten Hippiade Mennen, Dressuur en Springen zijn bekend
    Voorlopige startlijsten Hippiade Mennen, Dressuur en Springen zijn bekend
  • Deelnemers internationale wedstrijden 9 t/m 15 augustus 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 9 t/m 15 augustus 2021
  • Verslag springforum 5 juli 2021
    Verslag springforum 5 juli 2021