­ Kom naar de KNHS Talentendag op 2 september - KNHS

Kom naar de KNHS Talentendag op 2 september

Geplaatst op 15 juli 2020

Heb jij een topsportambitie, voldoe je aan de deelnamenormen en wil jij met jouw paard of pony binnen het blikveld van de bondscoaches komen? Geef je dan op voor de KNHS Talentendag!

De Talentendag wordt op woensdag 2 september georganiseerd op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Tijdens deze dag kun jij je selecteren voor het KNHS Talentenplan. Word je opgenomen in het Talentenplan dan mag je kosteloos deelnemen aan de KNHS Nationale Beloftentrainingen. Deze trainingen vinden plaats bij de bondscoaches e.a. trainers uit het KNHS Trainersplatform. Ook krijg je voor een jaar de door de KNHS en NOC*NSF erkende talentenstatus ‘Belofte’ toegekend. Hiermee kan school je helpen je sportprogramma zo goed mogelijk te combineren met jouw opleiding.

Let op: De Talentendag voor de discipline eventing bestaat uit momenten. Het eerste moment is een crosstraining op woensdag 19 augustus in Ede. Het tweede moment is een dressuur- en springtraining tijdens de Talentendag op woensdag 2 september. Opgeven kan nog door een e-mail te sturen naar: talentenplan@knhs.nl

Inschrijven

Inschrijven kan via 'Mijn KNHS’ tot en met zondag 23 augustus. Meld jij je na die datum aan dan kunnen wij je alleen plaatsen wanneer de aantallen het toelaten.

Kijk voor jij je inschrijft goed of en zo ja met welke combinatie(s) je voldoet aan de deelnamenormen!>

- Lees meer over de de KNHS Talentendag
- Lees meer over het KNHS Talentenplan

Categorie: KNHS Talentenplan, KNHS Talentendag

Ander Nieuws

  • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
    Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
  • Inschrijving KNHS Indoorkampioenschappen open vanaf 14 januari
    Inschrijving KNHS Indoorkampioenschappen open vanaf 14 januari