­ Kom oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo - KNHS

Kom oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo

Geplaatst op 18 juni 2020 in Springen , Eventing

Na het geslaagde Pinkster-oefenspringen op 1 juni, staat er op woensdag 24 juni, 29 juli en 19 augustus weer een mooi aangekleed parcours voor je klaar op het hoofdterrein van het NHC. We starten om 13.00 uur met de paarden en vanaf 18.00 uur staat het parcours klaar voor de pony’s. Je kunt deelnemen in de klasse BB t/m ZZ, vooraf aanmelden is verplicht.

Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent. Dit is een mooie gelegenheid om je paard of pony meer vertrouwen te geven in het parcours.

Zelfstandig of onder begeleiding van instructrice Anneke de Bruin kun je één of meerdere parcoursen springen.
De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven. Vooraf inschrijven is verplicht.

Noteer alvast in je agenda!
Op woensdag 24 juni, 29 juli en woensdag 19 augustus staat het oefenspringen weer op agenda! De laatste twee data vallen in de zomervakantie, dus voor de pony’s schrijven we een ruim programma uit.

Inschrijven
Inschrijven voor 24 juni
Inschrijven voor 29 juli
Inschrijven voor 19 augustus 

Schrijf je je in voor de pony’s? Vermeld dan alsjeblieft de categorie van jouw pony in de opmerkingen. Ook wanneer je met verschillende pony’s of paarden start willen we dit graag weten, maak hiervan een vermelding in de opmerkingen.

Op het hoofdterrein hebben we meer dan voldoende ruimte om op verplichte afstand van elkaar los te rijden. We vragen de deelnemers hun aanwezigheid op het NHC qua tijdsduur te beperken tot het minimale en hooguit één groom en één trainer mee te nemen.

Trainen met je vereniging
Wil jij samen met een aantal leden van jouw vereniging komen oefenspringen onder begeleiding van jullie eigen instructeur? Dat kan! Neem via accommodaties@knhs.nl contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Categorie: oefenspringen

Ander Nieuws

  • KNHS-Hartog Trophy: ‘Sommige ruiters onderscheiden zich nu al’
    KNHS-Hartog Trophy: ‘Sommige ruiters onderscheiden zich nu al’
  • Mooie winnaars in KNHS Topsport competitie
    Mooie winnaars in KNHS Topsport competitie
  • Verslag Springforum 16 januari 2023
    Verslag Springforum 16 januari 2023