­ Laatste observatie WK Jonge Dressuurpaarden 2020 - KNHS

Laatste observatie WK Jonge Dressuurpaarden 2020

Geplaatst op 29 september 2020

Op donderdag 1 en vrijdag 2 oktober vindt in Nunspeet de laatste Sportsfit WK- observatie/training plaats voor de jonge dressuurpaarden. Na deze observatie zal zo spoedig mogelijk de definitieve selectie voor het WK Jong Dressuurpaarden bekend gemaakt worden. Het WK wordt van 9 tot en met 13 december verreden in het Duitse Verden.

Na het KNHS kampioenschap Lichte Tour dat onlangs in Ermelo is verreden is het paard Invictus met Hans Peter Minderhoud in het zadel nog aan de voorlopige selectie toegevoegd. Het deelnemersveld voor komende donderdag en vrijdag is daarmee compleet en de startlijst is te vinden in ‘Mijn KNHS’.

Gezien de huidige ontwikkelingen rond Covid-19 kan daarbij helaas geen publiek aanwezig zijn. Uitsluitend ruiters, groom en geregistreerde kunnen worden toegelaten. Deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gesteld van de maatregelen die genomen worden om de laatste selectie verantwoord te laten verlopen.

Kijk hier voor de website van het 'Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses’, zoals het WK Jonge dressuurpaarden officieel heet.

Foto Hans Peter Minderhoud met Invictus door Digishots

Ander Nieuws

  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
  • Kom je werken bij de KNHS?
    Kom je werken bij de KNHS?
  • Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag
    Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag