­ Masterclass Imke Schellekens-Bartels Live op Horseriding.Academy - KNHS

Masterclass Imke Schellekens-Bartels Live op Horseriding.Academy

Geplaatst op 08 oktober 2020 in Dressuur & Para

Vanaf vandaag is de online masterclass van Olympisch amazone en bondscoach pony’s en children dressuur Imke Schellekens-Bartels te volgen op Horseriding.Academy. Haar masterclass bestaat uit acht lessen en leert jou beter paardrijden. Het platform Horseriding.Academy is een samenwerking tussen toptrainers en ruiters uit de paardensport en de KNHS.

Masterclass Imke Schellekens-Bartels

“In acht lessen neem ik je stapsgewijs mee in ons trainingssysteem. Met prachtige beelden, waarin je mij en mijn leerlingen verschillende paarden ziet rijden, leer je alles over de leertheorie die wij hanteren op Academy Bartels, de atletische ontwikkeling van een paard en hoe je omgaat met (wedstrijd)spanning. Ook geef ik je praktische tips over hoe je je in de training al kunt voorbereiden op een wedstrijd. De masterclass is ontwikkeld met medewerking van mijn moeder, Olympisch amazone Tineke Bartels, paardenfysiotherapeut Jarko Dun en humaan fysiotherapeut Saskia Heijkants. Ik ben megatrots op het resultaat en ik hoop dat ruiters er veel uit halen en van kunnen leren.” aldus Imke over haar masterclass.

 

KNHS hoofddocent Marion Schreuder vult aan: “Ik heb de masterclass van Imke al mogen bekijken en wat heeft ze dit fantastisch gedaan. Imke deelt haar jarenlange kennis en ervaring en geeft een inkijk in het trainingssysteem dat zij al jaren succesvol toepassassen binnen hun eigen Academy. Een “must see” voor elke ruiter die zich dressuurmatig wil verbeteren.”

KNHS-Ledenvoordeel
KNHS-startpashouders profiteren van € 55,- voordeel en betalen € 95,- in plaats van € 150,- voor de masterclass van Imke Schellekens-Bartels. Alle startpashouders krijgen hierover een mail met een kortingscode. Nieuwsgierig? Kijk snel op www.horseriding.academy.

 

Licentiepunten voor KNHS-instructeurs
Instructeurs ontvangen 50 licentiepunten voor het volgen van de masterclass van Imke, dit telt als een officiële KNHS-bijscholing. Stuur hiervoor een mailtje naar academy@knhs.nl o.v.v. licentiepunten als je de masterclass hebt afgenomen en bekeken. 

Ander Nieuws

  • Dressuurruiters TeamNL tweede in Landenwedstrijd Aken
    Dressuurruiters TeamNL tweede in Landenwedstrijd Aken
  • Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
    Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
  • “Mijn ambities liggen nog wel in de sport”
    “Mijn ambities liggen nog wel in de sport”