­ Met Witte Van Moort gratis naar para-paardensportavond tijdens The Dutch Masters - KNHS

Met Witte Van Moort gratis naar para-paardensportavond tijdens The Dutch Masters

Geplaatst op 22 februari 2020 in Dressuur & Para

Op donderdagavond  12 maart staat De Peelhal van The Dutch Masters (Indoor Brabant) in het teken van de para-paardensport. Vanaf 17.00 uur en wordt er een divers programma aangeboden met onder andere menbondscoach Ad Aarts, teamlid van het gouden EK paradressuurteam Nicole den Dulk en Drafgekeurd met Glasten Krapels en Esra de Ruiter. Als afsluiting staat de kwalificatiewedstrijd van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy op het programma.

Naast de genoemde programmaonderdelen wordt ook The Dutch Masters G-competitie verreden, op deze mooie avond. Deze competitie voor ruiters met een verstandelijke – of meervoudige beperking wordt georganiseerd door stichting ParaPaard. Ook de uitreiking van de DVB Foundation Award staat op de agenda.   

Dankzij  onze sponsor Witte Van Moort zijn voor KNHS-leden een beperkt aantal gratis toegangskaarten beschikbaar. De vrijkaarten kunnen tot uiterlijk 4 maart worden aangevraagd door een mail te sturen naar Wiebeke Brummer: W.Brummer@knhs.nl, onder vermelding van je naam,  emailadres en het aantal gewenste toegangskaarten (maximaal 4 per aanvrager). De kaarten worden dan zo spoedig mogelijk toegestuurd zolang de voorraad strekt.

Programma para-paardensportavond 12 maart 2020 (onder voorbehoud van wijzigingen):

17.00 uur – Finale The Dutch Master G-competitie, georganiseerd door ParaPaard
18.00 uur – Clinic para-mennen m.m.v. bondscoach Ad Aarts en paramen kaderlid Aad van Marwijk
18.20 uur – Clinic para-dressuur m.m.v. Nicole den Dulk en trainer Joyce Lenaerts
18.40 uur – Clinic DVB Foundation m.m.v. DVB-founder Coby van Baalen en  de rol van buddy met Drafgekeurd (Glasten Krapels en Esra de Ruiter)
19.00 uur – Uitreiking DVB Foundation Award 2019  
19.45 uur – KNHS Witte Van Moort Para DressuurTrophy- Kür op muziek, competitie

De Brabanthallen in Den Bosch zijn rolstoelvriendelijk en gemakkelijk bereikbaar met rolstoel vervoer. Kijk voor meer informatie op www.thedutchmasters.com.

Over Witte Van Moort:
Begonnen in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur, heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Witte Van Moort biedt een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage, alles is in eigen huis mogelijk: www.wvm.nl

 

Ander Nieuws

  • WK Herning: Individueel brons voor Dinja van Liere
    WK Herning: Individueel brons voor Dinja van Liere
  • WK Herning: Thamar Zweistra stelt niet teleur
    WK Herning: Thamar Zweistra stelt niet teleur
  • Extra rubrieken voor CDI3* Grand Prix en 4-jarige dressuurpaarden op WK Jonge Dressuurpaarden
    Extra rubrieken voor CDI3* Grand Prix en 4-jarige dressuurpaarden op WK Jonge Dressuurpaarden