­ Mijn KNHS verbeterd! - KNHS

Mijn KNHS verbeterd!

Geplaatst op 06 januari 2020

We beginnen het nieuwe jaar goed, want Mijn KNHS is op meerdere punten flink verbeterd. In de app kun je in de wedstrijdkalender veel uitgebreider zoeken en filteren. Ook kun je hier vanaf nu startlijsten vinden.

Naast deelnemers hebben ook wedstrijdorganisaties profijt van de verbeteringen. Zo is het beheren van inschrijvingen verbeterd en zijn zowel het online betalen als het KNHS Concoursprogramma succesvol geïntroduceerd.

De zoekfunctie in de wedstrijdkalender is flink uitgebreid. Zo kun je filteren op inschrijfgeld, soort wedstrijd- of losrijbodem, twee proeven of parcoursen, prijzen, dagdeel en of je binnen de regio of kring wilt starten.

Breng je meerdere paarden uit? Dan hoef je bestaande inschrijvingen niet eerst te annuleren als je met een ander paard in dezelfde klasse wilt starten. Je kunt je inschrijving eenvoudig aanpassen.

Wedstrijdorganisaties gaan het echt veel makkelijker krijgen. Door de verbeteringen sluit de hele wedstrijdadministratie nu nog mooier op elkaar aan. Met de nieuwe pagina's 'Overzicht inschrijvingen' en 'Beheer inschrijvingen' heb je direct een overzicht van alle inschrijvingen en kun je rubrieken als 'vol' markeren. Je kunt combinaties wisselen van rubriek en met de filteropties is het mogelijk heel snel gericht te zoeken binnen je inschrijvingen.

Wat ook nieuw is, is het online betalen. Hiermee kun je betalingen meteen innen bij het online inschrijven. Dit voorkomt extra zoekwerk om uit te vinden wie al betaald heeft. In 2019 is hiervoor een pilot gestart met negen wedstrijdorganisaties. In totaal is het inschrijfgeld van 20 wedstrijden met ruim 900 starts probleemloos online betaald. Ook de deelnemers aan de KNHS-Indoorkampioenschappen 2020 mogen hun inschrijfgeld online betalen.

Gebruik je hiernaast ook nog het gratis te downloaden KNHS Concoursprogramma dat perfect aansluit op Mijn KNHS, dan heb je alle tools in handen voor een geslaagde wedstrijd!

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje in Mijn KNHS. Wil je meer informatie over het online betalen of het KNHS Concoursprogramma? Neem dan contact op met de afdeling Wedstrijden via mail wedstrijden@knhs.nl of via telefoon op 0577 408 300.

Categorie: MijnKNHS, Mijn KNHS, Wedstrijden, Inschrijven, Online, Wedstrijdkalender

Ander Nieuws

  • Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
    Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
  • Geslaagd Wedstrijd Organisatie Café in Limburg
    Geslaagd Wedstrijd Organisatie Café in Limburg
  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’