­ Nieuw! KNHS doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering - KNHS

Nieuw! KNHS doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Geplaatst op 03 maart 2020

Ga je graag op reis, maar vind je het lastig om je paard thuis achter te laten? Iedereen met één of meerdere paarden zal dit herkennen: Je wilt graag op reis of op vakantie, maar wat doe je als je paard ziek wordt vlak voordat je weggaat? Of je bent al op vakantie en er gebeurt iets met je paard thuis, dan wil je toch het liefst gelijk naar huis? Om deze keuze makkelijk te maken is er nu een reisverzekering die rekening houdt met je paard.

Bij de meeste reisverzekeringen kan je wel meeverzekeren dat je je vakantie kunt annuleren als je zelf of een gezinslid ziek wordt of in het ergste geval overlijdt. Maar hoe zit dat met je paard? Daar wordt lang niet altijd rekening mee gehouden. Bij de KNHS begrijpen we jouw passie en liefde voor je paard. Wij begrijpen als geen ander dat je paard enorm belangrijk voor je is en dat je niet met een gerust hart op vakantie gaat of bent als je paard iets mankeert of erger nog, als je paard overlijdt.

DE REISVERZEKERING VOOR JOU ÉN JE PAARD.

Daarom hebben wij exclusief voor KNHS-leden een uitgebreide doorlopende reis- en annuleringsverzekering ontwikkeld in nauwe samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en Zeker in Sport, de assurantietussenpersoon voor Sportbonden.

De KNHS doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering kent de volgende unieke dekkingen, waarbij rekening gehouden wordt met je paard:

 • Je paard is thuis ernstig ziek of overlijdt, jij kunt eerder terugkomen als je al op vakantie bent. Je extra reiskosten worden vergoed.
 • Je paard is mee op vakantie of op concours in het buitenland en heeft medische hulp nodig, dit wordt vergoed tot € 500,-
 • Je paard is mee op vakantie of op concours in het buitenland, jij wordt ziek en er is een langer verblijf nodig. De extra kosten voor de stalling van je paard worden vergoed.
 • Je paard is mee op vakantie of op concours in het buitenland en wordt ziek. Er is een langer verblijf nodig voor jou en je paard. De extra verblijfskosten worden voor jullie beide vergoed.
 • Extra kan je mee verzekeren, de situatie dat de oppas van jouw paard ziek wordt, daardoor niet voor je paard kan zorgen en jij eerder moet terugkomen.  

Ben je op concours in het buitenland? Ook dan geldt de reisverzekering.
Zelf ben je met de reisverzekering ook goed verzekerd! 

 

Lees meer over de KNHS doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering 

Categorie: verzekering, reisverzekering

Ander Nieuws

 • Doorlopende reis/annuleringsverzekering speciaal voor paardeneigenaren en paardenliefhebbers!
  Doorlopende reis/annuleringsverzekering speciaal voor paardeneigenaren en paardenliefhebbers!
 • KNHS doorlopende reisverzekering die rekening houdt met je paard
  KNHS doorlopende reisverzekering die rekening houdt met je paard
 • KNHS en Meeus tekenen intentieverklaring voor langdurige samenwerking
  KNHS en Meeus tekenen intentieverklaring voor langdurige samenwerking