­ Nieuwe eventing opleiding hindernisbouwers en parcoursontwerpers in het najaar van start - KNHS

Nieuwe eventing opleiding hindernisbouwers en parcoursontwerpers in het najaar van start

Geplaatst op 20 juli 2020 in Eventing

In het najaar van 2020 start de KNHS met een gloednieuwe opleiding voor eventing hindernisbouwers en parcoursontwerpers. Nieuw aan deze opleiding is de splitsing tussen ontwerper en bouwer.

Kies je voor de richting Hindernisbouwer dan leer je onder andere over het bouwen en monteren van allerlei vaste en prefab hindernissen, welke materialen daar het meest geschikt voor zijn en hoe je ze het beste veilig kan afwerken en verankeren.

Ben je van nature meer een ontwerper? Dan is de richting ontwerpen iets voor jou! In deze opleiding leer je over alle aspecten die bij het ontwerpen van een cross komen kijken. Waar begin je met ontwerpen? Welke hindernissen kunnen het beste op een bepaalde plek staan? En hoe vat je alle elementen samen in een cross die past bij het niveau waarvoor je ontwerpt? In het hele proces leer je om nauw samen te werken met de hindernisbouwer.

Wil je meer weten over de opleidingen? Op dinsdagavond 22 september a.s. organiseren we een informatieavond over deze opleidingen en officialfuncties op het KNHS-Centrum in Ermelo. Aanmelden voor deze avond is mogelijk door te mailen naar officialopleidingen@knhs.nl

Meer informatie en de voorwaarden over de opleidingen vind je hier. Heb je vragen dan kan je deze stellen door te mailen naar officialopleidingen@knhs.nl.

 

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 19 t/m 25 april 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 19 t/m 25 april 2021
  • Goed weekend voor Eventingruiters TeamNL *Update*
    Goed weekend voor Eventingruiters TeamNL *Update*
  • Deelnemers internationale wedstrijden 12 t/m 18 april 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 12 t/m 18 april 2021