­ Officialopleidingen cursusseizoen 2020-2021 - KNHS

Officialopleidingen cursusseizoen 2020-2021

Geplaatst op 10 september 2020

Wedstrijden rijden kunnen we alleen met hulp van vrijwilligers en officials. Heb jij hart voor de paardensport en wil je bijdragen aan het verantwoord uitvoeren van de sport? Zijn paarden jouw passie en vind je het belangrijk dat binnen de sport paardenwelzijn gewaarborgd wordt? Dan is een officialfunctie misschien wel iets voor jou! Het opleidingsseizoen voor de officialopleidingen gaat weer van start met verschillende officialopleidingen. Ben je official en wil je je functie uitbreiden of doorstromen naar een hoger niveau? Of ben je geïnteresseerd in een functie als official? Meld je dan aan!

Je kunt je inschrijven voor de volgende officialfuncties:

Voor enkele opleidingen wordt nog geen startdatum en/of locatie genoemd. Dit is mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Klik hier voor meer informatie over de officialopleidingen, de cursuslocaties, de toelatingseisen en de wijze van inschrijving. Heb je nog vragen over één van bovenstaande officialopleidingen of één van de andere officialopleidingen neem dan contact op via officialopleidingen@knhs.nl.

 

Categorie: officialopleiding

Ander Nieuws

  • Het nieuwe Officialopleidingen seizoen 2022/2023 gaat van start
    Het nieuwe Officialopleidingen seizoen 2022/2023 gaat van start
  • Schrijf je in voor de opleiding jurylid Springen
    Schrijf je in voor de opleiding jurylid Springen
  • Het nieuwe officialopleidingen seizoen 2021/2022 gaat van start
    Het nieuwe officialopleidingen seizoen 2021/2022 gaat van start