­ Online masterclass Rob Ehrens nu beschikbaar op Horseriding.Academy - KNHS

Online masterclass Rob Ehrens nu beschikbaar op Horseriding.Academy

Geplaatst op 30 juli 2020

Vanaf vandaag, donderdag 30 juli, is de gloednieuwe online masterclass van bondscoach springen Rob Ehrens te volgen op Horseriding.Academy. Een masterclass bestaat uit tien lessen en leert de kijker beter paardrijden. Het platform Horseriding.Academy is een maand geleden succesvol gelanceerd met de masterclass van de bondscoach dressuur, Alex van Silfhout. Vanaf vandaag kunnen springruiters ook aan de slag.

Masterclass Rob Ehrens
Hoe word je nou de beste bondscoach van de wereld? “Daar is maar één antwoord op, dat hangt van je ruiters af.” Aldus de bescheiden Rob Ehrens die zijn successen volledig toewijst aan de Nederlandse springruiters. Dat zijn rol van grote invloed is op vele sportieve successen blijkt wel uit deze masterclass. “Controle en communicatie is de rode draad door al mijn lessen. Je kunt in de basis al heel veel doen, als je maar begrijpt waarom je het doet en je het stap voor stap doet. Je basis moet goed zijn. Je kunt veel beter een jaar in de klasse B rijden en dat je het kunt dromen dan wanneer je te snel overgaat naar een hogere klasse.”

In deze praktische masterclass laat Rob samen met zijn zoon Robbert diverse oefeningen zien waar je thuis mee aan de slag kunt. Ze gaan met diverse paarden aan het werk, alles in een logische opbouw rekening houdend met de leeftijd, ervaring en karakter van het paard. Het trainen van je oog voor de sprong, het oefenen van lijntjes, parcoursen en barrage rijden en het mentale stuk komen onder andere aan bod. De filmische beelden en verhelderende grafische vormgeving maken deze masterclass een must-see voor iedere ambitieuze (spring)ruiter en amazone die wil leren.

KNHS-Ledenvoordeel
KNHS-startpashouders profiteren van € 55,- voordeel en betalen € 95,- in plaats van € 150,- voor de masterclass van Rob Ehrens. Alle startpashouders krijgen hierover een mail met een kortingscode. KNHS-leden zonder startpas profiteren uiteraard ook van een mooie korting en betalen € 125 in plaats van € 150. Nieuwsgierig? Kijk snel op www.horseriding.academy.

Komende masterclasses
Op het platform worden de komende tijd meer eigentijdse, hoogwaardige en unieke online masterclasses aangeboden van Olympisch amazone en bondscoach pony’s en children, Imke Schellekens-Bartels en Marion Schreuder, hoofddocent van de KNHS Academy. Horseriding.Academy is een samenwerking tussen diverse trainers en wordt gefaciliteerd door de KNHS. 

Jouw mening telt
Het platform draait nu ruim een maand en wij zijn heel benieuwd wat ruiters en amazones die serieus met hun sport bezig zijn er van vinden. Via deze link kun je deelnemen aan een korte enquête. Onder de inzendingen verloten we een masterclass naar keuze.

 

Categorie: masterclass, Rob Ehrens, Horseriding.Academy, ledenvoordeel, springen, videoplatform

Ander Nieuws

  • Tips van de Top: Paardrijden in ontspanning
    Tips van de Top: Paardrijden in ontspanning
  • Mediaguide TeamNL ruiters OS Tokio
    Mediaguide TeamNL ruiters OS Tokio
  • 10% KORTING op entree WK TWEESPANNEN LIMBURG 2021
    10% KORTING op entree WK TWEESPANNEN LIMBURG 2021