­ Open Manegedagen van 18 t/m 27 september 2020 - KNHS

Open Manegedagen van 18 t/m 27 september 2020

Geplaatst op 17 juli 2020

Goed nieuws! De Open Manegedagen 2020 gaan door en de voorbereidingen zijn in volle gang. Bezoekers kunnen rekenen op veilige en vooral gezellige dagen binnen de geldende maatregelen rondom het coronavirus. De Open Manegedagen worden georganiseerd door de KNHS en FNRS en vinden plaats van donderdag 18 september t/m zondag 27 september 2020 tijdens de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten.

Tijdens de Open Manegedagen kan iedereen een kijkje nemen bij verschillende manegebedrijven door het hele land. De manegebedrijven laten zien hoe paarden verzorgd worden en leggen uit hoe leuk paardrijden is. Er worden diverse, leuke activiteiten georganiseerd zoals een speurtocht, spelletjes en natuurlijk ponyrijden. Jong en oud kan op deze manier de paardenwereld ontdekken. Uiteraard worden de Open Manegedagen binnen de geldende maatregelen georganiseerd. De regels en aanwijzingen worden duidelijk gecommuniceerd.

In 2019 waren de Open Manegedagen een groot succes waarbij 120 bedrijven hun deuren open stelden voor publiek. Ook dit jaar wordt er een jaar lang gratis paardrijden en een Harry’s Horse paardrijoutfit verloot onder alle bezoekers aan de Open Manegedagen 2020.

Ben jij nou helemaal enthousiast geworden? Of wil je graag dat jouw manege mee doet met de Open Manegedagen? Vraag ernaar op jouw manege of ga voor meer informatie naar manegedagen.nl.

Categorie: Open Manegedagen 2020, welkom op de manege, open dag, gratis paardrijden, Winactie, nationale sportweek

Ander Nieuws

  • Inschrijving Bixie&Friends dag opent 3 april
    Inschrijving Bixie&Friends dag opent 3 april
  • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
    Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
  • De eerste certificaten ‘Geef de jeugd een stem’ uitgereikt aan KNHS Young Leaders
    De eerste certificaten ‘Geef de jeugd een stem’ uitgereikt aan KNHS Young Leaders