­ Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020' - KNHS

Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'

Geplaatst op 26 februari 2020

Tijdens de Open Manegedagen kan iedereen een kijkje nemen bij verschillende manegebedrijven door het hele land. De manegebedrijven laten zien hoe paarden verzorgd worden en leggen uit hoe leuk paardrijden is. Er worden diverse, leuke activiteiten georganiseerd als een speurtocht, spelletjes en natuurlijk ponyrijden. Jong en oud kan op deze manier de paardenwereld ontdekken.

De Open Manegedagen worden georganiseerd door de KNHS en FNRS en vinden plaats tussen 18 en 27 september 2020, tegelijk met de Nationale sportweek van NOC*NSF. We willen Nederland kennis laten maken met de paardenwereld, daarom is de boodschap van dit jaar 'Welkom op de manege'. In 2019 waren de Open Manegedagen een groot succes waarbij 120 bedrijven hun deuren open stelden voor publiek. Door het hele land zijn de Open Manegedagen druk bezocht en waren de bezoekers erg enthousiast. Ook dit jaar wordt er een jaar lang gratis paardrijden en een Harry’s Horse paardrijoutfit verloot onder alle bezoekers aan de Open Manegedagen 2020.

Ben jij nou helemaal enthousiast geworden? Of wil je graag dat jouw manege mee doet met onze campagne? Vraag ernaar op jouw manege. In maart krijgen de maneges een persoonlijke uitnodiging om zich aan te melden voor de campagne. Ga voor meer informatie naar manegedagen.nl.

 

Categorie: Open manegedagen 2020, nationale sportweek, open dag, welkom op de manege, samenwerking KNHS FNRS

Ander Nieuws

  • Inschrijving Bixie&Friends dag opent 3 april
    Inschrijving Bixie&Friends dag opent 3 april
  • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
    Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur