­ Overzicht Events Online Dressuurrijden - KNHS

Overzicht Events Online Dressuurrijden

Geplaatst op 10 juni 2020 in Dressuur & Para en KNHS

Wil jij je thuis gereden proef laten beoordelen voor winstpunten? Bekijk dan het handige overzicht met inschrijfdata en eventdata.

Hartstikke leuk dat iedereen zo enthousiast blijft over het online beoordelen van de proeven via paardrijden.nl. De events in juni zijn vol, wel kunnen er nog plekjes vrijkomen door annuleringen van ruiters. In juni kan je je al wel inschrijven voor de events in juli. Inschrijven kan op woensdagen om 09.00 uur en om 14.00 uur. Bekijk hier het overzicht met inschrijfdata en eventdata.

Inschrijven gaat via Mijn KNHS
Je kunt iedere week op woensdag vanaf 9:00 uur inschrijven voor een Event Online Dressuurrijden op een bepaalde datum. Zie het overzicht voor de data. De eerste 1.000 startplekken staan dan open. Om 14:00 uur worden de overige startplekken vrijgegeven en eventueel vrijgekomen startplekken. 

Filmen van jouw proef
Let bij het filmen van de video goed op dat je aan de bepalingen voor het filmen houdt. Zorg dat de combinatie goed in beeld is, de video horizontaal gefilmd en geüpload wordt en dat de video goede kwaliteit in beeld en geluid heeft. Lees hier alles over hoe je jouw proef het beste kan filmen. 

 

Ander Nieuws

  • Hippiade 2023: Kampioenschapsreglement springen en dressuur staat online
    Hippiade 2023: Kampioenschapsreglement springen en dressuur staat online
  • Verslag dressuurforum 27 februari 2023
    Verslag dressuurforum 27 februari 2023
  • Deelnemers internationale wedstrijden 9 t/m 15 januari 2023
    Deelnemers internationale wedstrijden 9 t/m 15 januari 2023