­ Renske van Middendorp de beste bij KNHS-Hartog Lucerne Trophy De Mortel - KNHS

Renske van Middendorp de beste bij KNHS-Hartog Lucerne Trophy De Mortel

Geplaatst op 20 januari 2020 in Springen

Renske van Middendorp schreef met Burito’s Funky de tweede wedstrijd van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy in De Mortel op haar naam. Siebe Leemans deed het na zijn overwinning in de eerste wedstrijd met de tweede plaats weer uitstekend.

Teun van den Broek beoordeelde de combinaties in de eerste omloop op hun rijstijl en wijze van rijden in de KNHS-  Hartog Lucerne Trophy wedstrijd in De Mortel. Renske van Middendorp, Siebe Leemans en Lotte Hermans werden beloond met dezelfde cijfers, een 8,5 voor de wijze van rijden, een 8 voor hun houding en zit en een 8,5 voor de algehele verzorging. Bij Lotte Hermans en haar pony Apache des Bruyeres viel helaas een balk, waardoor haar score niet 83 maar 79 werd.

Siebe Leemans, die vorige week in Bunschoten de wedstrijd won, stond er dus goed voor met zijn pony Noriego van de Riloo. Toch moest de dertienjarige stylist in de tweede omloop - op strafpunten en tijd verreden – het afleggen tegen Renske van Middendorp. Siebe reed naar het zesde resultaat, Renske noteerde met haar pony Burito’s Funky de tweede tijd.
Met een totaal van drie plaatsingspunten ging de winst naar Renske van Middendorp, die de fraaie Hartog Lucerne schabrak overhandigd kreeg. Achter Leemans eindigde Britt Driessen als derde. De amazone reed een goede wedstrijd in De Mortel met drie maal een 8 in de eerste omloop en het vierde resultaat in de tweede omloop.
Thomas Driessen reed met Power of Love de snelste foutloze omloop en kwam in de eindstand zesde plaats. In de eerste omloop om stijl was er voor hem de elfde plaats met 71 punten.

Uitslag KNHS-Hartog Lucerne Trophy De Mortel, 19 januari
1. Renske van Middendorp (RZN, PC.), Burito's Funky (v.Calvino Z)
2. Siebe Leemans (Drie Beerzen, PC. De), Noriego van de Riloo (v.For Pleasure)
3. Britt Driessen (Joris, PC. St.), Denzel (v.Denzel)

Foto: Renske van Middendorp en jurylid Teun van den Broek

Kijk hier voor meer informatie en de volledige kalander van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy

 

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF