­ Ruiterster voor Monique Koobs - KNHS

Ruiterster voor Monique Koobs

Geplaatst op 27 november 2020

Hallo allemaal, Voor wie mij nog niet kent ik ben Kirsti Berendschot, accountmanager van de KNHS voor o.a. de Regio Overijssel en vandaag ben ik op pad met  de Voorzitter van Regio Overijssel Marja Eenkhoorn. Zoals jullie zien zijn wij op locatie en wel bij de familie Koobs in Balkbrug. De reden dat wij hier zijn is omdat Monique Koobs in aanmerking komt voor een ruiterster. Je komt voor de ruiterster in aanmerking wanneer je meerdere paarden hebt opgeleid tot en met de klasse Z in minimaal 2 disciplines. Monique Koobs is springruiter en heeft in het verleden ook eventing gereden, zowel bij de paarden als destijds bij de pony’s. Een knappe prestatie, die we graag als KNHS en Regio officieel belonen. Monique weet nog van niets, dus dit zal een verrassing voor haar zijn.

 

Hallo Monique.

Monique is 36 jaar, komt uit Balkbrug, rijdt voor RV Klein Oever. Monique heeft meer al dan 24 paarden uitgebracht in de wedstrijdsport, waaronder nu ook eigen fokproducten.

Ze ontvangt de Ruiterster omdat ze de disciplines springen en eventing meerdere paarden naar het Z zelf heeft opgeleid, o.a. waren dit:

Kansas: B t/m ZZ Springen en B t/m Z Eventing en Nederlands Kampioen SGW

Unannounced Pleasure: B t/m Z Springen

Waldstar: B t/m Z Springen

Utah: L t/m Z Springen

Golden Eye: B t/m Z Springen

Galaxy: M t/m ZZ Springen

Gefeliciteerd Monique, super goed gedaan! Draag de Ruiterster met trots op je wedstrijdjas.

Categorie: ruiterster

Ander Nieuws

  • KNHS Talententeam online bijeen
    KNHS Talententeam online bijeen
  • #Welzijnsweetje oogproblemen
    #Welzijnsweetje oogproblemen
  • Ruiterster voor Quint van Giersbergen
    Ruiterster voor Quint van Giersbergen