­ Stel een vraag en win twee kaarten voor Jumping Amsterdam - KNHS

Stel een vraag en win twee kaarten voor Jumping Amsterdam

Geplaatst op 20 januari 2020 in Dressuur & Para , Springen , Eventing

Op zaterdag 25 januari zal tijdens Jumping Amsterdam het KNHS Talent van het Jaar 2019 bekend gemaakt worden. Deze feestelijke huldiging vindt plaats tijdens het middagprogramma na de wereldbeker voor de dressuurruiters. Voor geïnteresseerde liefhebbers hebben wij vier kaarten beschikbaar. Lees hieronder hoe je die kaarten kunt winnen.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking zullen KNHS Talentenplan ambassadrice Anky van Grunsven en bondscoach springen Rob Ehrens vertellen over de ontwikkeling van talent naar topper. Ook voormalige KNHS Talenten van het Jaar Willem Greve en Anne Meulendijks zijn hierbij aanwezig en zullen vertellen over de bijdrage van het KNHS Talentenplan aan hun carrière. Het belooft daarmee een leerzaam intermezzo te worden in de hoofdpiste van Jumping Amsterdam. 

Als jij een interessante vraag hebt aan een van de genoemde toppers, dan horen wij die graag. Vragen kun je sturen naar talentenplan@knhs.nl. De  inzenders van de twee boeiendste vragen mogen hun vraag zelf komen stellen. Voor deze inzenders liggen dan twee gratis kaarten klaar voor het zaterdagmiddagprogramma van Jumping Amsterdam. Je kunt dan eerst genieten van de wereldbekerkwalificatie voor de dressuurruiters en daarna je vraag stellen over de toppers van de toekomst. 

Lees hier meer over het KNHS Talentenplan

Foto van het KNHS Talententeam 2019 door Arnd Bronkhorst

Ander Nieuws

  • KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
    KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
  • Programma NK Dressuur 2023 bekend
    Programma NK Dressuur 2023 bekend
  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna