­ Ticketverkoop NK Dressuur van start - KNHS

Ticketverkoop NK Dressuur van start

Geplaatst op 17 juli 2020 in Dressuur & Para

De strijd tussen de beste Nederlandse dressuurruiters en -amazones barst binnenkort weer los. Van donderdag 17 tot en met zondag 20 september strijden de beste Nederlandse combinaties om de titels op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, dat gedurende die vier dagen in het teken staat van het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Geniet van absolute topsport en koop nu je kaarten.

Op donderdag staan de eerste onderdelen van de Children, Junioren, Young Riders, Para Dressuur en U25 op het programma. Vrijdag staat in het teken van de jeugd en para dressuur finales. Tevens zal de ZZ-Zwaar met het eerste onderdeel van start gaan. De Zware Tour en Lichte tour zullen op zaterdag in het eerste onderdeel strijden om een finaleplaats. De spannende strijd zal op zondag beslist worden in de Kür op muziek voor de Lichte en de Zware Tour.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.nk-dressuur.nl. Rekening houdend met de regels omtrent Covid-19 zijn alle plaatsen genummerd en wordt er in het kaartverkoopsysteem rekening gehouden met social distancing. Donderdag is de toegang gratis

Kijk voor meer informatie, het programma en kaartverkoop op www.nk-dressuur.nl

Ander Nieuws

  • NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
    NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
  • Heiden, Van Nek, Evers en Kikkert-Van der Linde winnen KNHS-Anemone Horse Trucks Cup Bergschenhoek
    Heiden, Van Nek, Evers en Kikkert-Van der Linde winnen KNHS-Anemone Horse Trucks Cup Bergschenhoek
  • Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend
    Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend